Monolitul bizar care a apărut în Sinaia are acum o explicație și e chiar mai bine decât te așteptai

Monolitul bizar care a apărut în Sinaia are acum o explicație și e chiar mai bine decât te așteptai

Cei care au ajuns la cota 1400 din Sinaia au avut ocazia să vadă, în ultimele zile, un monolit. E o structură simplă cu un design care seamănă cu un spate de telefon. Și, da, despre telefoane e vorba, unele care-și merită pe deplin hashtag-ul de pe monolit: #EpicArrival.

Monolitul de la cota 1400 din Sinaia vine cu acest mesaj scris pe el: #EpicArrival. Cine ar promite așa ceva? Ei bine, Samsung, pentru că și are de ce. Monolitul e dedicat seriei Galaxy S21 proaspăt lansată comercial pe 29 ianuarie și care poate fi deja comandată de la orice magazin și operator.

Pe cât de epică s-a dorit a fi surpriza, pe atât de epică e și noua serie de telefoane. Sunt cele trei modele: Galaxy S21, Galaxy S21 Plus și Galaxy S21 Ultra. Și așa cum îți arată monolitul cea mai importantă trăsătură a lor e ansamblul camerelor foto. Tragi imagini de până la 108 megapixeli și videouri 8K. Da, ai citit bine, 8K, astfel încât ce filmezi acum rămâne pentru următorii 20 de ani, fără griji.

Samsung Galaxy S21 are o cameră principală de 12 megapixeli, una de 12 MP ultrawide și una de 64 MP pentru zoom. Dar nu face doar zoom, ci filmează și la rezoluția aceea surpriză de 8K. Aceleași camere sunt și pe Samsung Galaxy S21 Plus, dar ecranul este mai mare, bateria mai generoasă.

Când vorbim de Samsung Galaxy S21 Ultra, acesta e modelul impresionant. Are cel mai mare ecran, dar și cea mai mare cameră: 108 megapixeli. Și, da, poți face poze chiar și la rezoluție de 108 megapixeli. Cu aceeași cameră și filmezi 8K. Altă surpriză e că telefonul are două camere de câte 10 MP pentru zoom. Cu una aduci tot ce vezi de trei ori mai aproape, iar cu cealaltă de 10 ori mai aproape. Dar telefonul duce și un zoom maxim de 100x. #EpicArrival, nu?

Fiecare dintre telefoane beneficiază de aceleași opțiuni în aplicația camerei foto. E recomandată opțiunea Single Take, pentru că doar o activezi, iar telefonul surprinde tot ce-i important. La final alegi ce poze și videouri împărtășești cu ceilalți.

Telefoanele din seria Samsung Galaxy S21 sunt deja disponibile în România. În funcție de buget și de cât de mare vrei ecranul, alegi ce crezi că ți se potrivește. Pentru performanță maximă nu ai cum să greșești cu Galaxy S21 Ultra.

Etichete: