Cât ar costa Samsung S21 în România: prețurile, dezvăluite înainte de lansare

Cât ar costa Samsung S21 în România: prețurile, dezvăluite înainte de lansare

În mai puțin de-o săptămână aflăm tot ce-i relevant despre Samsung S21. Până atunci, prețurile pentru Europa au fost confirmate de un operator.

Samsung S21 va fi disponibil în trei versiuni. Primele două, care vor fi un pic mai ieftin, vor folosi aceleași camere foto, doar ecranul și bateria vor fi diferite. În cazul S21 Ultra lucrurile se schimbă considerabil, mai ales când vorbim de camere foto. Acesta e telefonul cu senzor de 108 megapixeli.

Totodată, S21 Ultra ar avea și suport pentru S Pen. Cel mai probabil nu va fi ca la Note, să fie în telefon, ci doar va avea suport pentru un stylus.

În cazul prețurilor, acestea au fost confirmate de un operator din Belgia. Și, ei bine, dacă sperai la telefoane ieftine nu-i cazul să mai sperie. În ordine, vor costa așa: 850 de euro pentru Samsung S21, 1.050 de euro pentru S21 Plus și 1.400 de euro pentru S21 Ultra.

Cât ar costa Samsung S21 în România

 

În funcție de spațiul de stocare, prețul per versiune se poate modifica. Totuși, pe prețurile de bază, putem aproxima și prețurile din România. O veste bună e că cel mai mic Samsung S21 e cu 150 de euro mai ieftin decât modelul similar din 2020.

Totodată, mai trebuie remarcată o diferență față de 2020. Telefoanele de acum vor avea direct 5G, la prețurile de mai sus. Pentru seria Galaxy S20 au existat și variante 4G, care erau mai ieftine. La cum arată situația acum, Galaxy S21 poate deveni cel mai popular model.

Prețurile pentru România (aproximativ)

  • Galaxy S21: 4.200 lei cu 128 GB spațiu de stocare
  • Galaxy S21 Plus: 5.100 lei cu 128 GB spațiu de stocare
  • Galaxy S21 Ultra: 6.800 lei cu 128 GB spațiu de stocare

De reținut că vorbim de telefoane care nu vor avea suport pentru card microSD, dar și telefoane care pot filma 8K. Dacă plănuiești să faci asta des, atunci cel mai bine alegi o versiune cu 256 GB spațiu de stocare, dacă nu chiar 512 GB (dacă va fi disponibilă pe celelalte în afară de Ultra).

Altfel, te poți înscrie la precomandă.eMAG a publicat o pagină dedicată „noului Samsung Galaxy”. Nu spune explicit că e Samsung S21, dar nici nu e nevoie. Condiția e simplă: te înscrii, primești un voucher de 200 lei pe care să-l folosești la plata telefonului.

Citește și: