Metodele preferate de execuție ale lui Kim Jong-un. Neurotoxinele se numără printre ele

Metodele preferate de execuție ale lui Kim Jong-un. Neurotoxinele se numără printre ele

Kim Jong-un este persoana pe care nu este bine să o contrazici. Cu siguranță vă aduceți aminte cum Coreea de Nord a amenințat Sony din cauza filmului ”The interview”. În filmul respectiv, liderul Coreei de Nord a devenit un real foc de artificii, pe tonul vocii melodiei lui Katy Perry. Totuși, care sunt metodele preferate de execuție ale lui Kim Jong-un?

Indiferent că vorbim despre furtul unui poster de propagandă care poate duce la o pedeapsă cu închisoarea, deținerea Bibliei sau chiar deținerea de filme americane ori sud-coreene, liderul coreean apelează la diferite metode de a-i ”răsplăti” pe cei pe care l-au dezamăgit.

Metodele de execuție alese de Kim Jong-un

7. Câinii

Nu este o noutate faptul că mulți oameni mor de foame în Coreea de Nord. În această categorie intră și cel mai bun prieten al omului. Totuși, Kim Jong-un a găsit o modalitate de a poza drept un iubitor de animale, astfel că aceasta este una dintre modalitățile de a-i executa pe cei care au complotat împotriva lui.

6. Mitralierele antiaeriene

Aceasta reprezintă una dintre cele mai notorii metode. Se știe faptul că liderul Coreei de Nord s-a folosit de această metodă împotriva unui oficial de rang înalt pe nume Ri Jong Jin, care a adormit în timpul unei întâlniri, timp în care Kim Jong-un ținea un discurs. El și un alt oficial au sugerat schimbări de politică, iar ulterior au fost uciși de către Kim.

5. VX
Kim Jong Un a folosit o neurotoxină mortală la începutul acestui an pentru a-și ucide fratele vitreg, care a fost văzut ca o amenințare. Această lovitură a avut loc la Kuala Lumpur, arătând că dictatorul Coreei de Nord poate găsi o modalitate de a ucide oamenii pe care îi dorește morți, chiar și atunci când fug din Coreea de Nord. Ce este groaznic este cât de persistentă este neurotoxina VX.

4. Mitraliere
Kim Jong Un a folosit și mitraliere obișnuite pentru inamici. Un caz raportat a fost în cazul unei foste iubite, deși aceasta a apărut ulterior a fi în viață. El a folosit metoda de a-i ucide pe inginerii și arhitecții care au proiectat și construit o clădire de 23 de etaje care s-a prăbușit și a ucis 500 de oameni.

3. Arsul cu aruncatoare de flăcări
Aruncatoarele de flăcări sunt considerate unele dintre cele mai înspăimântătoare arme atunci când sunt folosite în război. Kim Jong Un le-a transformat într-o metodă de execuție pentru un oficial care cordona o rachetă ce avea rolul de protecție.

2. Aruncat în aer cu un mortar
Când Kim Jong-un vrea să plângi, ar fi bine să plângi. Un oficial de rang înalt din armata nord-coreeană a fost arestat în timp ce era „băut și mângâiat” după ce Kim Jong Il a murit în 2011. El a primit pedeapsa cu moartea, care a fost executată făcându-l să stea nemișcat în timp ce un mortier a fost folosit pentru a-l executa.

1. Otravă
După ce Kim Jong Un și-a executat unchiul, mătușa sa a fost foarte supărată pe Kim. Deși nu a reușit să o consoleze, Kim Jong-un a decis să o otrăvească în luna mai a anului 2014.