Master of None revine pe Netflix, după patru ani: sezonul 3, tot cu Azis Ansari la cârmă

Master of None revine pe Netflix, după patru ani: sezonul 3, tot cu Azis Ansari la cârmă

Mi-a plăcut foarte mult Master of None pe Netflix, este unul dintre serialele mele preferate, iar luna viitoare revine pe ecranele din întreaga lume cu sezonul 3. Același Aziz Ansari se va afla la cârma proiectului.

După două sezoane care s-au bucurat de foarte multe distincții și de aprecierea criticilor, Master of None revine la TV. Cel mai recent sezon a fost cel de-al doilea, lansat în 2017. Între timp, proiectul a fost pus pe standby din cauza unor acuzații aduse lui Aziz Ansari la începutul mișcării metoo. Ulterior, s-a dovedit că a fost vorba doar de o întâlnire nefericită între doi oamenii, iar acea situație particulară a pus într-un con de umbră procesele din opinia publică ce ajung să îngroape personalități importante de la Hollywood fără vreun argument serios.

Între timp, cel puțin de către Netflix, Aziz Ansari a fost iertat, iar în 2019 a avut parte și de un nou show de standup pe platformă în care a vorbit despre acuzațiile care i s-au adus în presă cu câțiva ani mai devreme. Luna viitoare continuă și Master of None, cealaltă colaborare dintre Azis și serviciul de streaming, dincolo de spectacolele de stand-up.

Master of None a fost creat de Aziz Ansari împreună cu Alan Yang. Povestea este construită în jurul unui personaj cu numele Dev Shah interpretat de Ansari. Pentru acel rol s-a bucurat de un premiu Globul de Aur, dar și de două premii pentru poziția de scenarist.

Slashfilm a obținut primele informații despre sezonul trei, iar acelea au fost confirmat când Netflix a publicat lista producțiilor care urmează să ajungă pe platformă în luna mai a acestui an. Data exactă este încă necunoscută, la fel și vreun detaliu despre povestea ce urmează să fie împărtășită cu telespectatorii. Producția a început înainte de pandemie, la începutul anului trecut și a continuat în luna ianuarie a acestui an în Londra.