Ce e nou pe Netflix: cele mai tari filme și seriale de văzut în ianuarie

Ce e nou pe Netflix: cele mai tari filme și seriale de văzut în ianuarie

E o nouă lună, așa că vorbim de noutăți pe Netflix. De la producții originale la conținut licențiat, ai ce vedea în acest început de an.

La finalul lui 2020, Netflix a retras de pe platformă conținutul pe care l-a licențiat de la alții. Nu foarte mult, dar vorbim de seriale populare. Acum, la început de 2021, compensează cu alte producții care s-ar putea dovedi de interes.

Pe lista filmelor ce pot fi văzute în ianuarie pe Netflix se numără și drama militară Eye in the Sky (Aaron Paul), povestea prezentatoarelor Fox News care au luat atitudine împotriva atmosferei toxice din rețeaua TV conservatoare (Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie), The Walk (Joseph Gordon-Levitt) și Blade Runner 2049 (Harrison Ford, Ryan Gosling, Ana de Armas).

În funcție de negocierile drepturilor de difuzare, pot apărea și alte filme sau seriale pe parcursul acestei luni. E, totodată, posibilă și schimbarea datelor de publicare. În orice caz, ce știm până acum e asta. Lista completă e mai jos.

Tot ce vei vedea nou în ianuarie pe Netflix

Producții originale

1 Ianuarie 2021
Dream Home Makeover: Season 2
Titlu localizat: Casa de vis pentru orice buzunar: Sezonul 2
Shea și Syd McGee păstrează viu visul familiilor aflate în căutare de spații pline de stil, indiferent dacă este vorba despre o cabană confortabilă sau de un mare conac.

1 Ianuarie 2021
Headspace Guide to Meditation
Titlu localizat: Ghidul Headspace pentru meditație: Sezonul 1
Headspace oferă o perspectivă animată, prietenoasă și utilă asupra meditației și asupra efectelor ei. Fiecare episod se încheie cu o meditație ghidată.

1 Ianuarie 2021
Monarca: Season 2
Titlu localizat: Monarca: Sezonul 2
Frații Carranza au de-a face cu un nou inamic, verișoara lor Sofía, iar acțiunile trecutului amenință să distrugă viitorul imperiului Monarca.

1 Ianuarie 2021
The Minimalists: Less Is Now
Titlu localizat: Minimalismul: Mai puțin înseamnă acum
Au transformat minimalismul într-o adevărată mișcare. Prieteni de-o viață, Joshua Fields Millburn și Ryan Nicodemus ne arată că viața poate fi mai bună cu mai puțin.

1 Ianuarie 2021
What Happened to Mr. Cha?
Titlu localizat: Ce s-a întâmplat cu domnul Cha?
Un actor cu cariera de multă vreme în declin se agață de gloria sa trecută. Dar ceva îl trezește brusc la realitate și-l forțează să se confrunte cu ceea ce a devenit.

2 Ianuarie 2021
Asphalt Burning (Børning 3)
Titlu localizat: O cursă nebună 3
Nunta lui e pusă pe pauză, așa că Roy acceptă provocarea unui nou inamic de a concura pentru mireasa lui în legendarul circuit de curse auto Nürburgring din Germania.

5 Ianuarie 2021
Gabby’s Dollhouse
Titlu localizat: Casa de păpuși a lui Gabby
Pisici drăgălașe, creații ciudate și magie colorată! Gabby, o fetiță care adoră pisicuțele, și Panda Mâț, amicul ei, te invită în echipa lor pusă pe aventuri animate.

5 Ianuarie 2021
History of Swear Words
Titlu localizat: Istoria înjurăturilor: Sezonul 1
Un nou serial obscen și gălăgios, care analizează originile, utilizarea în cultura pop, aspectele științifice și impactul înjurăturilor asupra societății.

5 Ianuarie 2021
¡Nailed It! México: Season 3
Titlu localizat: La fix! Mexic: Sezonul 3
Torturi strâmbe, aluaturi lăsate și copii nereușite ale lui Pancho Villa și Einstein pun presiune asupra patiserilor amatori care speră să câștige un mare premiu în bani.

6 Ianuarie 2021
Surviving Death
Titlu localizat: Supraviețuind morții: Sezonul 1
Ce se întâmplă după moarte? Acest documentar explorează povești personale și cercetări despre experiențele la limita morții, reîncarnarea și fenomenele paranormale.

6 Ianuarie 2021
Tony Parker: The Final Shot
Titlu localizat: Tony Parker: Ultima aruncare
Acest documentar analizează trecutul și cariera lui Tony Parker, devenit unul dintre cei mai importanți baschetbaliști ai Franței datorită determinării sale.

7 Ianuarie 2021
Pieces of a Woman
Titlu localizat: Frânturi de femeie
După o naștere tragică acasă, o femeie izolată de partenerul și de familia ei printr-o adâncă adâncă prăpastie creată de durere se luptă cu urmările emoționale profunde.

8 Ianuarie 2021
Inside the World’s Toughest Prisons: Season 5
Titlu localizat: Inside the World’s Toughest Prisons: Sezonul 5
După ce a petrecut mulți ani în închisoare pentru o faptă pe care nu a comis-o, Raphael Rowe intră de bună voie după gratii în Filipine, Groenlanda și Africa de Sud.

8 Ianuarie 2021
Lupin
Titlu localizat: Lupin: Partea 1
Inspirat de aventurile lui Arsène Lupin, hoțul gentilom Assane Diop vrea să-și răzbune tatăl, victimă unei nedreptăți provocate de o familie bogată.

8 Ianuarie 2021
Mighty Little Bheem: Kite Festival
Titlu localizat: Micuțul Bheem: Festivalul Zmeilor
Lăsând iarna în urmă, Bheem și locuitorii din orășelul lui întâmpină cu bucurie un nou anotimp însorit așa cum le place în timpul festivalului Makar Sankranti.

8 Ianuarie 2021
Pretend It’s a City
Titlu localizat: Să zicem că e un oraș: Miniserial
Scriitoarea Fran Lebowitz discută despre viața la New York din perspectiva cititoarei și observatoarei incisive a schimbărilor din oraș și din cultura contemporană.

8 Ianuarie 2021
Stuck Apart (Azizler)
Titlu localizat: Dilema lui Aziz
Cuprins de criza vârstei mijlocii, dar încercând să pară normal, Aziz își caută alinarea în slujba sa banală, în prietenii singuratici și în familia sa gălăgioasă.

8 Ianuarie 2021
The Idhun Chronicles: Part 2
Titlu localizat: Cronicile din Idhún: Partea 2
În partea a doua a acestei trilogii, Jack, Victoria și Kirtash au crescut și au problemele lor. Oare ține în continuare de destinul lor să schimbe soarta Idhúnului?

11 Ianuarie 2021
CRACK: Cocaine, Corruption & Conspiracy
Titlu localizat: Crack: Cocaină, conspirație și corupție
În timpul unei recesiuni apare un drog puternic și ieftin, care provoacă o panică morală, alimentată de rasism. Urmărește istoria complexă a cocainei din anii ’80.

13 Ianuarie 2021
Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer
Titlu localizat: Ucigașul nocturn: Căutarea unui criminal în serie
Sub strălucirea însoritului Los Angeles din 1985 pândește un criminal în serie neobosit și malefic. Doi detectivi sunt hotărâți să nu cedeze înainte de a-l captura.

14 Ianuarie 2021
The Heartbreak Club
O cafenea în pragul falimentului se trezește la viață când proprietarul întâlnește dragostea, dar aceasta nu durează. Să fie o inimă frântă exact ceea ce-i trebuia?

15 Ianuarie 2021
Bling Empire
Titlu localizat: Imperiul succesului: Sezonul 1
În acest reality-show în serial, asiatici și americani de origine asiatică bogați din L.A. își fac de cap la petreceri, având parte de strălucire și de drame intense.

15 Ianuarie 2021
Carmen Sandiego: Season 4
Titlu localizat: Carmen Sandiego: Sezonul 4
În cele mai recente aventuri, din Himalaya, până la piramidele din Egipt, Carmen și prietenii săi încearcă să fie mereu cu un pas înaintea celor de la VILE.

15 Ianuarie 2021
Disenchantment: Part 3
Titlu localizat: Disenchantment: Partea 3
Printre conspirații, mistere obscure, instabilitatea regelui Zøg și temerile legate de viitorul domnitor peste Dreamland, Bean trebuie să arate că e o prințesă autentică.

15 Ianuarie 2021
Double Dad (Pai Em Dobro)
Titlu localizat: Tată la pătrat
În timp ce mama ei este plecată din țară, o tânără de 18 ani care a trăit toată viața într-o comunitate hippie se strecoară în lumea reală, sperând să își găsească tatăl.

15 Ianuarie 2021
Outside the Wire
Titlu localizat: Zonă mortală
În viitorul apropiat, un pilot de drone trimis într-o zonă de război se trezește în echipă cu un ofițer android într-o misiune menită să împiedice un atac nuclear.

19 Ianuarie 2021
Hello Ninja: Season 4
Titlu localizat: Salut, ninja!: Sezonul 4
În sezonul 4, Wesley, Georgie și Covrigel își continuă aventurile amuzante, dezleagă mistere și primesc importante lecții de viață.

20 Ianuarie 2021
Daughter From Another Mother (Madre solo hay dos)
Titlu localizat: Doar două mame ai: Sezonul 1
Două femei foarte diferite formează o familie ciudată după ce descoperă că, din greșeală, copiii lor care au acum 6 luni au fost inversați la naștere.

20 Ianuarie 2021
Spycraft
Titlu localizat: Secretele spionajului: Sezonul 1
Acest serial prezintă gadgeturile utilizate de-a lungul istoriei în marile cazuri de spionaj, oamenii care le-au conceput și agenții care le-au folosit.

21 Ianuarie 2021
Call My Agent!: Season 4
Titlu localizat: Zece la sută: Sezonul 4
În acest al patrulea sezon, agenții de la firma de top ASK din Paris revin cu Andrea în frunte, în timp ce agenția se află într-o situația dificilă.

21 Ianuarie 2021
Riverdale: Season 5
Titlu localizat: Riverdale: Sezonul 5
Archie și gașca sa revin pentru un nou sezon al acestei drame cu adolescenți.

22 Ianuarie 2021
Blown Away: Season 2
Titlu localizat: Suflă sticla cât e caldă: Sezonul 2
Atelierul fierbinte s-a deschis! O nouă serie de artiști sticlari au parte de 10 provocări dinamice, întrecându-se între ei și luptând cu căldura și cu cronometrul.

22 Ianuarie 2021
Busted!: Season 3
Titlu localizat: Tu ești vinovatul!: Sezonul 3
Detectivi celebri rezolvă cazuri mai puțin importante, care conduc la un mister mai amplu în sezonul 3 al acestui hibrid între reality-show și emisiune-concurs.

22 Ianuarie 2021
Fate: The Winx Saga
Titlu localizat: Soarta: Saga Winx: Sezonul 1
O zână adolescentă învață să stăpânească arta magiei în timp ce își face prieteni, se îndrăgostește, se luptă cu monștri și își caută adevărata identitate.S

22 Ianuarie 2021
Jurassic World: Camp Cretaceous Season 2
Titlu localizat: Jurassic World: Tabăra cretacică: Sezonul 2
Fugind în continuare de dinozauri, adolescenții din tabără speră că și-au găsit salvarea atunci când întâlnesc un grup de turiști. Dar lucrurile nu sunt așa cum par.

22 Ianuarie 2021
So My Grandma’s a Lesbian! (Salir del ropero)
Titlu localizat: Confesiuni
Bunica ei decide să se mărite cu cea mai bună prietenă a sa pe nume Celia, iar Eva este îngrijorată de ce ar putea gândi logodnicul ei și familia sa conservatoare.

22 Ianuarie 2021
The White Tiger
Titlu localizat: Tigrul alb
Angajat de o familie bogată, un șofer indian ambițios își folosește inteligența și viclenia ca să scape de sărăcie și să ajungă antreprenor. Bazat pe un roman de succes.

25 Ianuarie 2021
We Can Be Heroes
Titlu localizat: Vom fi eroi
Invadatori extratereștri îi capturează pe supereroii de pe Pământ, iar copiii lor trebuie să învețe să colaboreze pentru a-și salva părinții și planeta.

26 Ianuarie 2021
Go Dog Go

26 Ianuarie 2021
Snowpiercer: Season 2
Titlu localizat: Expresul zăpezii: Sezonul 2
Acesta este un nou sezon al dramei post-apocaliptice în care Pământul a înghețat și ultimii oameni supraviețuitori trăiesc într-un tren uriaș care înconjoară globul.

29 Ianuarie 2021
Below Zero (Bajocero)
Titlu localizat: Below Zero (Bajocero)
O mașină cu prizonieri este atacată pe un drum întunecat, iar singurul polițist care supraviețuiește trebuie să-i împiedice pe infractori să termine ceea ce au început.

29 Ianuarie 2021
Finding ‘Ohana
Titlu localizat: ‘Ohana: Comoara ascunsă
Doi frați din Brooklyn își petrec vara pe insula Oahu și găsesc un jurnal despre o comoară pierdută, care îi poartă într-o aventură extraordinară alături de prieteni noi.

29 Ianuarie 2021
We Are: The Brooklyn Saints
Titlu localizat: Noi suntem Brooklyn Saints: Sezonul 1
Serialul urmărește viața unor tineri jucători de fotbal și a antrenorilor lor care se luptă să supraviețuiască în condițiile unor șanse extrem de reduse.

29 Ianuarie 2021
The Dig
Titlu localizat: Situl
Când o văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea ei, cei doi fac o descoperire care schimbă istoria.

31 Ianuarie 2021
The Uncanny Counter
Titlu localizat: Vânătorii de demoni: Sezonul 1
După ce ziua trudesc într-un restaurant local, noaptea vânătorii de demoni își folosesc abilitățile speciale pentru a urmări spiritele malefice care atacă oameni.

În curând

50M2
Titlu localizat: 50 m²: Sezonul 1
După ce-și trădează șefii, un asasin plătit se ascunde într-o croitorie abandonată. Acolo este confundat cu fiul fostului proprietar, a cărui identitate și-o asumă.

Bonding: Season 2
Titlu localizat: Apropiere: Sezonul 2
Fără bani și excluși din toate temnițele plăcerilor din New York, cei doi buni prieteni Tiff și Pete încearcă să-și refacă reputația în cadrul comunității.

Cobra Kai: Season 3
Titlu localizat: Cobra Kai: Sezonul 3
După conflictul dintre dojo-uri, Daniel caută răspunsuri, Johnny, iertare, iar Kreese își manipulează elevii. Sezonul acesta, miza e chiar soarta elevilor și a senseilor.

June & Kopi

The Netflix Afterparty
Aceasta este o emisiune săptămânală de comedie, unde comedianții, distribuțiile și creatorii vin să discute despre cele mai spectaculoase show-uri și filme. Gazdele emisiunii sunt David Spade, Fortune Feimster și London Hughes.

Producții licențiate

01 Ianuarie 2021
Abby Hatcher: Season 1

Blade Runner 2049
Caisa
Endless Love
Full Out 2: You Got This!
Homeland: Season 8
Julie & Julia
Love Story
Midway
Power Rangers Beast Morphers: Season 2
Squadron 303
Teen Spirit
The Creative Brain
The Smurfs
The Walk
Touch Me Not

02 Ianuarie 2021
Av: The Hunt

04 Ianuarie 2021
Fukrey Boyzzz: Season 1
Tanda Tanya

05 Ianuarie 2021
Men on a Mission: 2020

07 Ianuarie 2021
Goosebumps 2: Haunted Halloween

09 Ianuarie 2021
Wonder Park

10 Ianuarie 2021
Brooklyn Nine-Nine: Season 6

12 Ianuarie 2021
Men on a Mission: 2020

15 Ianuarie 2021
Amateur Night
Bombshell
Dawson’s Creek: Season 1 (disponibil fără subtitrări în limba română)
Dawson’s Creek: Season 2 (disponibil fără subtitrări în limba română)
Dawson’s Creek: Season 3 (disponibil fără subtitrări în limba română)
Dawson’s Creek: Season 4 (disponibil fără subtitrări în limba română)
Dawson’s Creek: Season 5 (disponibil fără subtitrări în limba română)
Dawson’s Creek: Season 6 (disponibil fără subtitrări în limba română)
Eye in the Sky
Falcon Rising
Looking Glass

16 Ianuarie 2021
Rocketman

19 Ianuarie 2021
Men on a Mission: 2020

23 Ianuarie 2021
Suits: Season 8 (episoadele 11-16)

26 Ianuarie 2021
Men on a Mission: 2020

27 Ianuarie 2021
Accomplice

28 Ianuarie 2021
Annabelle Comes Home

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: