VIDEO Această mască arată total SF și te apără de COVID: ce e Xupermask, invenția solistului Black Eyed Peas

VIDEO Această mască arată total SF și te apără de COVID: ce e Xupermask, invenția solistului Black Eyed Peas

Will.i.am, solistul trupei Black Eyed Peas, a venit cu o mască super futuristă, despre care susține că e te apără de Covid și are și funcții inteligente specifice noilor tehnologii.

Pandemia a fost prilej și pentru jucătorii din tehnologie să vină cu soluții super smart la criza actuală. Așa au apărut măștile inteligente, care te apără pe tine și pe alții împotriva Covid, dar, în fapt, sunt niște gadget-uri extrem de tehnologizate. A intrat în acest business și Will.i.am, liderul trupei Black Eyed Peas, în vârstă de 46 de ani.

El a lansat, în parteneriat cu compania Honeywell, o mască de protecție inteligentă – denumită Xupermask. E vorba de un dispozitiv high-tech, care arată science-fiction și, pe lângă faptul că oprește răspândirea virusului, vine la pachet cu toate funcțiile unui gadget. Are, între altele, un microfon încorporat, căști și funcție de anulare a zgomotului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i.am/will (@iamwill)

Xupermask, masca inteligentă care te apără de Covid

Masca e prevăzută cu filtre de înaltă calitate care opresc răspândirea virusului. Artistul susține că i-a venit ideea atunci când a călătorit cu avionul în pandemie și nu s-a simțit protejat și conectat în același timp.

Așa că invenția sa și a celor de la Honeywell răspunde fix acestor nevoi.

„M-am gândit la toate dificultățile pe care le întâmpină oamenii care poartă în mod corect masca și poartă și câști în același timp și practic nu mai aud nimic. Oamenii trebuie să-și scoată masca pentru a se face auziți și se pun astfel în pericol. Cu Xupermask, ai putea șopti literalmente dacă ești pe bicicletă și ești într-o sesiune pe Zoom pentru că ceilalți te aud perfect” – spune Will.i.am.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by i.am/will (@iamwill)

Masca se poate conecta prin Bluetooth, are niște lumini LED ca niște faruri, multe butoane de control, iar autonomia bateriei e de 7 ore.

Xupermask costă 299 de dolari, vine echipată cu filtre de protecție care ar trebui schimbate la trei luni și un cablu de încărcare.

Will.i.am insistă că această mască este creată pentru cei care vor să se protejeze în viața de zi cu zi împotriva virus și să-i protejeze și pe ceilalți, dar caută să interacționeze în același timp cu noile tehnologii – de la căști la telefoane și muzica preferată.

Masca e disponibilă în mai multe combinații de culori: alb cu gri, portocaliu cu negru, negru, portocaliu. Dacă ești interesat să cumperi așa ceva, poate ar trebui să dai o căutare pe internet. Dacă ai noroc, o poți primi și-n România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: