Cea mai deșteaptă mască de protecție, confirmată: cât de specială este creația Razer

Cea mai deșteaptă mască de protecție, confirmată: cât de specială este creația Razer

În cazul în care ai acceptat că vom purta o mască de protecție pentru mult timp de acum înainte, în curând, vei avea posibilitatea să faci o investiție semnificativă în cel mai deștept astfel de ”gadget”.

Razer Project Hazel a fost dezvăluit la începutul acestui an în cadrul ediției online de CES. Era o mască de protecție futuristă care venea cu câteva funcții interesante, pe lângă o serie de LED-uri RGB personalizabile. În ianuarie, însă, nu era foarte clar dacă vorbim de un viitor produs comercial sau este doar un concept menit să atragă atenția fanilor de produse Razer.

Într-un interviu acordat de CEO-ul Razer celor de la Yahoo Finance, Min-Liang Tan a confirmat că Project Hazel se va reflecta într-un produs pe care îl vei putea cumpăra. În contextul în care măștile nu par să plece nicăieri în următorul an sau chiar următorii ani, nu este deloc exclus ca pasionații de gadgeturi să fie dispuși să facă investiții semnificative în asemenea echipamente.

În ceea ce privește produsul efectiv, vizual, pare o combinație dintre o mască de ninja și un dispozitiv pe care l-ai putea vedea în Blade Runner. În continuare include o parte transparentă pentru ca oamenii să-ți vadă gura, dar gradul de protecție promis este similar cu cel al unei măști N95, cu filtrarea a bacteriilor și blocare a 95% dintre particule. În plus, la interior ascunde un microfon, completat de un difuzor pe exterior, pentru a-ți amplifica vocea.

Dacă ai avut probleme cu măștile care nu ți se potriveau perfect, aceasta poate fi ajustată în funcție de dimensiunea capului tău, pentru sigiliul perfect. Ca un bonus drăguț, masca îți filtrează dioxidul de carbon și facilitează intrarea aerului curat.

Momentan, nu avem nicio promisiune legată de preț sau de momentul disponibilității, dar ar trebui să nu mai dureze mai mult de câteva luni.