Life is Strange: True Colors renunță la episoade și îți dă superputeri

Life is Strange: True Colors renunță la episoade și îți dă superputeri

Când vei juca Life is Strange: True Colors, vestea bună este că nu va trebui să aștepți capitolul următor pentru a continua povestea.

Începe o nouă eră îndrăzneață a jocului premiat Life is Strange, cu un nou personaj principal care poate fi controlat cum vrei tu și un mister palpitant de rezolvat. Alex Chen și-a ascuns multă vreme „blestemul”: abilitatea supranaturală de a experimenta, absorbi și manipula emoțiile puternice ale altora, pe care le vede ca pe niște aure înflăcărate și colorate.

Life is Strange: True Colors va fi lansat în toamnă

Este a cincea parte din seria Life Is Strange și al treilea joc principal, care succede Life Is Strange 2. Intriga se concentrează pe Alex Chen, o tânără care poate experimenta emoțiile altora, în timp ce încearcă să rezolve misterul din spatele morții fratelui său.

Când fratele ei moare într-un așa-zis accident, Alex trebuie să-și îmbrățișeze puterea volatilă pentru a găsi adevărul, dar și pentru a descoperi secretele întunecate îngropate într-un mic orășel.

Așadar, ai ocazia să descoperi secretele șocante din spatele morții fratelui tău într-o aventură emoționantă și palpitantă ca un roller-coaster. De asemenea, poți să schimbi soarta și viețile unor personaje din joc, folosind puterea parapsihologică a “Empatiei”.

În Life is Strange: True Colors, iei decizii dure și îți alegi propriul viitor. Mergi liber pe străzile, magazinele și spațiile ascunse din Haven Springs și întâlnești personaje de neuitat. Empatia nu sună, într-adevăr, la fel de cool ca manipularea timpului sau telekinezia, dar potrivitu creatorului de jocuri Deck Nine, în True Colors, vei putea jongla cu această abilitate ca niciodată până acum.

Potrivit lui Jon Zimmerman, directorul narativ al jocului, această schimbare de la livrarea episodică a fost determinată de „dorința de libertate a fanilor de a juca jocul așa cum doresc ei”.

Life is Strange: True Colors va fi lansat pe 10 septembrie 2021, pe PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One și Xbox Series X și Google Stadia.

Citește și: