Lidl face schimbări majore în magazinele sale din toată țara. Ce a decis retailerul și cum te afectează

Lidl face schimbări majore în magazinele sale din toată țara. Ce a decis retailerul și cum te afectează

Lidl România a făcut un anunț oficial foarte important pentru milioanele de clienți din toată țara. E vorba despre o decizie importantă ce îi vizează pe toți clienții din România.

Mai exact, cei de la LIDL România au decis să le ofere produse mult mai bune și sănătoase clienților din toată țara. În acest sens, retailerul german vrea ca până în cursul anului 2025 să reducă substanțial cantitățile de sare și zahăr care sunt incluse în produsele pe care le vinde în magazinele din toată țara.

Lidl introduce în magazinele sale produse mai sănătoase

Retailerul german este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România în momentul de față, iar decizia sa de a oferi alimente mai sănătoase pentru clienți este una extrem de bună pentru toată lumea. Lanțul de supermarketuri vrea să reducă cu până la 20% cantitățile de sare și zahăr din produsele pe care le vinde în magazinele sale din toată țara. Deși procentul pare mic, el este unul foarte important dacă ne gândim ce impact au acestea în mâncare și cum ne afectează sănătatea.

Lidl România spune că încă din anul 2019 a inițiat un proces prin care reduce cantitățile de zahăr și sare din produsele marcă proprie, deci nu poate controla ceea ce se întâmplă cu alte produse. Totul face parte dintr-o campanie de sustenabilitate pe care retailerul german a demarat-o în 2019 și care va continua până în 2025, conform site-ului oficial.

Lidl România este un mare lanț de supermarketuri, dar este unul dintre foarte puținele supermarketuri din România care și-au asumat angajamente atât de importante pentru clienții din toată țara.

Compania nu a spus deocamdată în care dintre produsele sale a reușit să reducă în vreo măsură cantitățile de zahăr și sare. Așadar rămâne să vedem ce va mai anunța în perioada următoare în acest sens.

Citește și: