Lidl face asta chiar de azi: toți clienții din România trebuie să afle. Se întâmplă în magazine

Lidl face asta chiar de azi: toți clienții din România trebuie să afle. Se întâmplă în magazine

Lidl a început 2021 în forță. Dacă ai drum în aceste zile, ar trebui să știi ce te așteaptă în magazine și ce te-ar putea interesa.

Pentru începutul anului, Lidl a venit cu câteva propuneri excelente de produse. Dacă arunci o privire prin catalogul lanțului de magazine, sigur vei găsi ceva care să te încânte. Ai, de exemplu, iaurt cu fructe Pilos la 2,2 lei. Există și file de somon sălbatic la 10 lei, dar și băutură din soia Alpro la 10 lei. Mai poți cumpăra și burger vegan la 11,19 lei.

În fine, dacă sărbătorești Sf. Ion, Lidl te ajută. Poți cumpăra biscuiți Cantuccini la 5,7 lei, fistic prăjit fără sare la 13,5 lei și deserturi: ecler la 5,5 lei, prăjitură Krantz la 5,5 lei, dar și cheesecake la 11 lei. Ca alcool, poți cumpăra vin spumant dulce la 6,3 lei, vinars Majestat la 21 lei și vin rose demisec la 9,5 lei. Ai catalogul complet aici.

Ce să faci înainte să ajungi la Lidl

Din toamna lui 2020, Lidl a lansat o aplicație proprie: Plus. Aceasta include un card digital de fidelitate, iar printre avantajele oferite se numără accesul exclusiv la oferte speciale şi promoţii săptămânale pentru produse, precum şi centralizarea bonurilor şi a istoricului digital al cumpărăturilor.

Ca să ai acces la aplicația Lidl Plus, trebuie să descarci gratuit aplicaţia din Google Play sau App Store, să îţi creezi cont şi să selectezi magazinul preferat Lidl. Aplicaţia poate fi utilizată în toate magazinele Lidl din România, precum şi în alte ţări în care această platformă este disponibilă.

Dacă ai noroc, poți câștiga și premii prin aplicația Lidl Plus. Taloanele răzuibile digitale pot  fi primate în urma autentificării la casa de marcat cu cardul de fidelitate. Acestea pot ascunde premii, precum cupoane de reducere cu valabilitate limitată la diverse categorii de produse. Așa că, în timp ce profiți de oferte, profită și de ce poate oferi aplicația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: