Leonadro di Caprio și Jenifer Lawrence într-o nouă producție provocatoare: Netflix a făcut acum anunțul

Leonadro di Caprio și Jenifer Lawrence într-o nouă producție provocatoare: Netflix a făcut acum anunțul

Leonadro di Caprio și Jennifer Lawrence vor juca în noua distribuție a regizorului Adam McKay. Un film provocator care te va ține cu sufletul la gură.

Este povestea a doi astronomi, nu foarte cunoscuți, care trebuie să avertizeze lumea cu privire la dezastru care îi așteaptă. O cometă va lovi planeta noastră și o va distruge.

”Don’t Look Up”, este noua producție a lui Adam McKay. Laureat cu Oscar pentru ”The Big Short”, regizorul și scriitorul producției va avea ca actori principali pe Leonadro di Caprio și Jennifer Lawrence.

Unde și când se va lansa filmul?

Filmul va putea fi urmărit pe Netflix, din 24 decembrie. Din distribuție mai fac parte și Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi, Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis şi Tomer Sisley. De asemenea, Cate Blanchett, Meryl Streep, Rob Morgan, Jonah Hill, Tyler Perry, sunt alte nume care vor apărea în poveste.

Kate Dibiasky, o proaspătă  absolventă a facultății de Astronomie și profesorul ei fac o descoperire uluitoare. Este vorba de o cometă care orbitează în sistemul solar. După calculele lor, acesta pare că va avea o traiectorie directă spre Pământ. Lucru care ar putea duce la distrugerea lui.

Problema lor cea mai mare este că nimeni nu înțelege gravitatea situație. Se pare că, lumea nu e interesată de faptul că o cometă, de dimensiunea Everestului, ar putea distruge Pământul. Împreună cu doctorului Oglethorpe, aceștia pornesc într-un turneu mediatic menit să trezească lumea la cruda realitate.

Ajung în cabinetul doamnei președinte Orelan și a fiului său lingușitor care îi este și angajat, în funcția de șef personal. Meryl Streep are rolul de președinte alături de Jonah Hill în postura de fiu. Ajung în matinalul de dimineață ”The Daily Rip” unde trebuie să se facă înțeleși. Într-o eră în care știrile și rețele sociale atrag atenția, Leonadro di Caprio și Jennifer Lawrence trebuie să avertizeze populația cu privire la pericolul care vine.

Vedetele din distribuție par să fie o garanție a faptului că filmul va fi de succes. Scriitorul și regizorul acestuia, Adam McKay este o altă coordonată a faptului că producție este de calitate.

Etichete: