Filmul Moonfall o să ne explice ce s-ar întâmpla dacă Pământul și Luna s-ar ciocni

Filmul Moonfall o să ne explice ce s-ar întâmpla dacă Pământul și Luna s-ar ciocni

Undeva, cineva s-a gândit că un eventual impact între Pământ și Lună ar fi o premisă bun pentru un film.

Cum scrii un scenariu pentru un film care intră la aceeași categorie cu filme clasice precum „The Day After Tomorrow” sau „Independence Day”?

Răspunsul ni-l dă regizorul Roland Emmerich, pur și simplu, ciocnești Luna de Pământ. Interesant sau stupid, calitatea scenariului și a viitoarei pelicule, în ansamblu, rămâne la aprecierea ta.

În primul trailer al celui mai recent film al său, „Moonfall”, satelitul natural al Pământului a decis să facă omenirii o mare favoare și să-i curme suferința, prin coliziunea dintre cei doi aștrii.

Moonfall – un nou film dezastru

Ai putea crede că titlul său spune aproape tot ce trebuie să știi despre „Moonfall”, dar, din păcate, sfârșitul lumii este doar o parte a poveștii. Potrivit scenariului oficial al filmului, o „forță misterioasă” este cea care pune Luna pe cursul coliziunii sale cu Pământul.

Salvarea omenirii, planetei și a țestoaselor de Galapágos depind de un executiv al NASA, un fost astronaut și, ghici ghicitoare, un teoretician al conspirației. Rolurile menționate anterior vor fi interpretate de Halle Berry, Patrick Wilson și John Bradley. „Acești eroi improbabili vor porni într-o misiune imposibilă în spațiu, lăsând în urmă pe toți cei pe care îi iubesc, doar pentru a afla că Luna noastră nu este ceea ce credeam că este”, spune rezumatul oficial al filmului.

Încă sper că în spatele acestei „conspirații planetare” nu stau, te-ai prins, extratereștrii. Nu că aș avea ceva împotriva lui E.T., dar mi-ar plăcea un film cu un scenariu nou și original, cu adevărat unic. Oricum ar fi, „Moonfall” pare că va fi un mod distractiv de a petrece o oră sau două, uitând de toate problemele reale care bântuie omenirea în acest moment.

Filmul va debuta în cinematografe pe 4 februarie 2022.