Laptopul care te transformă în vedetă de videochat e perfect pentru 2021

Laptopul care te transformă în vedetă de videochat e perfect pentru 2021

Printre gadgeturile futuriste dezvăluite la CES 2021, s-a strecurat și un laptop care iese în evidență prin mai multe particularități perfecte pentru telemuncă și o viață guvernată de videoconferințe.

Cu numele său complet Avita Admiror II, gadgetul din imaginea de mai sus vine din mâinile inginerilor de la Nexstgo, o companie localizată în Hong Kong. De la început și până la sfârșit acest sistem a fost creat pentru videochat, videoconferință, vlogging, streaming și orice altă activitate în fața laptopului care implică să fii înregistrat.

În acest scop, în jurul ecranului, este prezent un cadru luminos menit să ofere o lumină constantă și difuză, ca să nu mai fie nevoie să cumperi un sistem de iluminare suplimentar. Pentru că activitățile pe care le poți desfășura în fața laptopului sunt incredibil de variate, conform site-urilor de videochat, laptopul are nu mai puțin de 3 camere.

La fel ca în cazul telefoanelor de top, cele trei camere deschid ușile pentru scenarii diferite de utilizare. Fiecare dintre ele are un nivel de zoom diferit. Una este pentru ”close-up”, a doua pentru ”medium close-up” și a treia este dedicată ”Wider Shot”.

Din păcate, în cazul în care vroiai să știi dacă vorbim de un gadget de gaming, niciun detaliu referitor la particularitățile hardware nu a fost făcut public. Nu știm ce procesor va avea, ce placă video, nici măcar rezoluția ecranului. Până și rezoluția senzorilor din spatele camerei reprezintă un mister. Măcar vei avea parte de un cititor de amprentă un touchpad de dimensiuni generoase și o balama proprietară care pare destul de trainică, particularități pe care le găsești și în primul notebook Admiror.

Nu știm care este prețul de achiziție pentru noul sistem sau o dată exactă pentru momentul în care va ajunge în magazine. În ceea ce privește trecutul istoric al Nexstgo, această companie este deținătoarea licenței pentru sisteme VAIO în Asia de la mijlocul lui 2018 și până în prezent.

Citește și: