Jocul care te ajută să fii pisică, disponibil în curând: când se lansează

Jocul care te ajută să fii pisică, disponibil în curând: când se lansează

Stray a putut fi observată ultima dată atunci când a fost pusă sub forma unui trailer cinematografic pe care Sony l-a distribuit în 2020. Acum, urmează ca această pisică să apară în jocul ce te va transpune într-un decor futurist.

În trailerul respectiv decorul futurist în care apare multitudinea de neoane apare adorabilul protagonist felin. La acea vreme, tot ceea ce am putut vedea a fost doar o mică parte din ceea ce părea a fi jocul, însă fără acțiunea acestuia. Acum însă, Annapurna Interactive a remediat această situație, astfel că noi detalii au ieșit la iveală.

Editorul a pus la dispoziție o porțiune de filmare din titlu, la recenta sa apariției. Acesta a spus că va lansa Stray undeva la începutul anului 2022. În ceea ce reprezintă deschiderea jocului, apare Stray, protagonistul felin al jocului în timp ce este rănit și separat de familia sa.

Ce acțiune vom putea regăsi în jocul care te pune în rolul de pisică

Jocul implică utilizarea abilităților sale fizice ca pisică pentru a naviga în mediul înconjurător și a rezolva diferite puzzle-uri. În tradiția onorată de timp a duo-urilor precum Ratchet și Clank, pe parcursul aventurii din joc, ceea ce vei întâlni, va fi o dronă numită B-12.

Aceste drone îți vor permite să conversezi cu ceilalți locuitori umanoizi ai orașului și totodată să interacționezi cu anumite obiecte din mediul înconjurător. Pirica are o latură jucăușă fațî de personalitatea sa și poți face lucruri precum zgârierea mobilierului, interacțiunea cu atomatele și frecarea de picioarele umanoizilor pe care îi vei întâlni în timpul jocului, ceea ce redă tot mai mult din adevăratul comportament al pisicilor din realitate.

Când Stray va ieși anul viitor, acesta va fi disponibil pe PlayStation 4, PS5 și PC. Dezvoltatorul BlueTwelve Studio a promis că va arăta mai mult din joc, chiar înainte de lansarea acestuia.

Citește și: