‘Singur acasă’, aproape un eșec la Antena 1. Pro TV i-a bătut într-un domeniu important

‘Singur acasă’, aproape un eșec la Antena 1. Pro TV i-a bătut într-un domeniu important
Singur acasa aproape un esec la Antena 1. Pro TV i-a batut intr-un domeniu important

După 20 de ani în care filmele din seria Singur Acasă au rulat la PRO TV, Antena 1 a cumpărat drepturile de difuzare pentru cele mai vizionate și îndrăgite pelicule de sărbători. Deși aventurile năzdrăvanului Kevin McCallister, jucat de Macaulay Culkin, au ținut milioane de români cu sufletul la gură și de această dată, postul concurent le-a ținut piept cu serialul Las Fierbinți. Cum i-au bătut cei de la PRO TV pe principalii lor rivali din televiziune.

Singur Acasă 2, bătut de Las Fierbinți la comercial

În 2021, Antena 1 a cumpărat drepturile de difuzare ale seriei de filme Singur Acasă, iar 2 milioane de români au urmărit, cu sufletul la gură, peripețiile lui Kevin McCallister, de data aceasta rămas singur în New York, în timp ce familia sa plecase într-o vacanță în Miami, Florida.

Încurcătura de la aeroport, când simpaticul Kevin s-a urcat în avionul greșit, i-a amuzat pe români, care nu s-au putut desprinde din fața micilor ecrane. Deși cifrele au fost bune, nu au reușit să le depășească pe cele de anul trecut, când 2,5 milioane de români priveau filmul pe PRO TV.

Acum cinci ani, în 2016, filmul Singur Acasă 2 – Pierdut în New York a fost difuzat pe 17 decembrie și a ținut 2,7 milioane de români în fața ecranelor, record nedoborât nici în ziua de astăzi. Anul acesta, Antena 1 a reușit să strângă 1,8 milioane de telespectatori pentru a fi martori la aventurile lui Kevin McCallister.

Competiția fiind una acerbă, oficialii trustului din Pache Protopopescu au contracarat cu difuzarea serialului Las Fierbinți, acesta reușind să domine segmentul comercial al populației, al celor cu vârste între 21 şi  54 de ani, scriu cei de la Pagina de Media.

Actrița din România care a jucat în Singur Acasă

Seria de filme atât de adorată de români are multe secrete pe care nici măcar cei mai fideli fani nu le cunosc. Povestea filmului Singur Acasă a fost bazată pe o scenă din filmul Uncle Buck’ din 1989, în care actorul Macaulay Culkin interoghează o bonă în fața ușii. Aceasta a fost recreată în Singur Acasă, cu mici diferențe.

Controversații infractori Marv și Harry au fost interpretați magistral de actorii Joe Pesci și Daniel Stern. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu faptul că, inițial, rolurile erau rezervate pentru Robert de Niro și Jon Lovitz, pe care aceștia le-au refuzat.

Probabil cel mai inedit detaliu este faptul că o româncă a jucat în Singur Acasă, alături de Macaulay Culkin. Este vorba despre Diana Câmpeanu, cunoscută sub numele de Diana Rein, actrița care a interpretat rolul Sondrei, verișoara lui Kevin McCallister. Micuța roșcată de pe atunci a apărut în ambele pelicule, Home Alone 1 și 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI