IPhone 13 vine în curând: ce știm deja despre viitorul model de top

IPhone 13 vine în curând: ce știm deja despre viitorul model de top

Se așteaptă ca noile iPhone 13 să sosească în curând, mai exact, peste aproximativ trei luni. Cu cât ne apropiem de lansare, informații tot mai multe ies la suprafață în ceea ce privește vârful de gamă iPhone.

Tot mai multe rapoarte apar cu privire la următorul model de telefon al celor de la Apple. Potrivit celui mai recent raport, Foxconn și Pegratron vor reprezenta cei doi parteneri majori de producție a noilor telefoane din anul 2021. Cele două companii vor împărți comenzile în ceea ce privește iPhone 13 mini.

Totodată, rapoartele analistului Ming-Chi Kuo arată, de asemenea, că acesta va reprezenta ultimul mini-dispozitiv pentru viitorul previzibil, după ce compania a înregistrat ”vânzări slabe” ale telefoanelor similare. Astfel, în anul 2022, vor fi lansate doar trei telefoane.

Îmbunătățirile aduse pentru iPhone 13

Într-un raport anterior, același analist a spus că vom vedea un iPhone 14 Max, care va dispune de un display mai mare și mai ieftin, lucru care va determina ca telefoanele din gama mini să fie înlocuite. Acest lucru însă, nu a fost încă decis în aparență, astfel că Apple nu a confirmat spusele analistului.

Faptul că Foxconn reprezintă principalul producător al telefoanelor iPhone, nu este tocmai o surpriză, dar faptul că Apple apelează la Pegatron, este într-adevăr o veste mare. Acest lucru se întâmplă după ce, compania taiwaneză a fost supusă unei perioade de probe după ce, a încălcat condițiile producției, în timpul unui program de muncă studențesc.

Potrivit Insider, Foxconn va produce în continuare o foarte mare parte dintre unitățile iPhone 13. Între timp, a fost transmis faptul că iPhone 13 va veni echipat cu configurări mai bune ale camerei, asta dacă este să comparăm cu modelele iPhone 12 Pro. Acest lucru se datorează faptului că senzorii camerei de pe spate, va crește. O carcasă de protecție pentru noul model plasat peste modelul actual, dezvăluie clar diferența dintre cele două telefoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: