Încă o veste proastă pentru doritorii de iPhone 13: nici asta nu poți face cu telefonul prețios

Încă o veste proastă pentru doritorii de iPhone 13: nici asta nu poți face cu telefonul prețios

Odată cu adăugarea unor funcții, precum un display de 120Hz pe unele modele, gama iPhone 13 de la Apple este cu mai mulți pași înaintea telefoanelor pe care compania le-a livrat anul trecut.

Dar când vine vorba de problema reparabilității, povestea este mai complicată. Conform iFixit, Face ID nu mai poate funcționa pe iPhone 13 dacă înlocuiești ecranul telefonului. Indiferent de soluția pe care a încercat-o, iFixit nu a putut face din nou Face ID să funcționeze.

Deși, evident, nu este un aspect bun pentru Apple, poate exista o explicație simplă pentru ceea ce se întâmplă. iFixit spune că a vorbit cu un tehnician autorizat în reparații, care a spus că asistența Apple a mărturisit că problema este o eroare pe care compania intenționează să o remedieze într-o viitoare versiune iOS.

Dacă se dovedește că această limitare nu este o greșeală, ar fi o mișcare descurajată din partea Apple, având în vedere că agenția guvernamentală Federal Trade Commission (FTC), la comanda președintelui Joe Biden, a votat recent în unanimitate pentru a aborda restricțiile de reparații ilegale.

Cât de repede se încarcă iPhone 13 și 13 Pro: este o rușine față de Oppo, Realme sau OnePlus

Noua gamă iPhone 13 este vândută oficial în peste 30 de țări, de trei zile. Avem deja primul val de impresii și, cu fiecare oră care trece, descoperim din ce în ce mai multe despre ce pot să facă noile iPhone-uri.

Între timp, GSMArena a făcut câteva teste interesante de încărcare a iPhone 13. Se pare că iPhone 13 Pro Max poate atinge până la 27W de încărcare PD, cu o sesiune de încărcare susținută de aproximativ 27 de minute, la o putere de 26W, care apoi scade puțin și este limitată la aproximativ 25 de minute de încărcare la 0.8W.

Se pare că o încărcare completă pe iPhone 13 Pro max durează aproximativ 86 de minute, de la 0% la 100%. Ca referință, are o baterie de 4.373 mAh.

iPhone 13 a fost testat atât cu un încărcător PD de 20W, cât și cu un încărcător PD de 30W și a reușit să atingă un maxim de aproximativ 21W de putere consumată în timpul ciclului său de încărcare pe acesta din urmă și 19W pe primul.

 

Citește și: