Henry Cavill este de neoprit: în ce filme își dorește să joace

Henry Cavill este de neoprit: în ce filme își dorește să joace

Dorința actorului de a apărea în toate filmele bazate pe jocuri este de neoprit.

Henry Cavill se află în plin turneu de promovare al celui de-al doilea sezon Witcher, dar o altă misiune pare să-i capteze interesul. Actorul pare interesat să-și vadă numele asociat cu mai multe filme bazate pe jocuri video. Gerald este, deja, un personaj din domeniul trecutului, iar dragostea lui Cavill pentru Mass Effect, Warhammer este afișată des prin hobbiurile pe care le practică.

În timpul turneului de promovare al sezonului 2 din Witcher în Madrid, cei de la GameReactor l-au întrebat pe Cavill ce joc ar mai vrea să vadă transpus ca serial sau film Netflix și dacă ar mai vrea să preia rolul unui personaj dintr-un joc.

”Este un răspuns dificil, pentru că trebuie să legi proprietatea intelectuală de o companie, ceea ce nu e ușor, și nu aș vrea să îmi limitez opțiunile, dar există o grămadă de jocuri interesante. De curând am început să joc Red Dead Redeption 2, cam târziu, ce-i drept, dar am început să-l joc și îmi place la nebunie. Cred că ar fi distractiv să transformi un asemenea joc într-un film”.

Dacă ar putea ar juca în toate adaptările

Fanii jocului Red Dead Redeption susțin că actorul este prea ”cuminte” pentru a juca rolul lui Arthur Morgan, dar că s-ar descurca decent în rolul lui John Marston. Cu toate acestea, Cavill pare să fie deschis la colaborări inedite. Actorul a mai declarat că va continua rolul lui Gerlat până când cei de la Netflix se vor sătura de el, dar având în vedere că scenariul sezonului 3 din Witcher este deja confirmat și popularitatea serialului este în creștere, nu există riscul să-l dea cineva afară prea curând.

Sezonul doi al serialului „The Witcher”, cu Henry Cavill, a avut premiera mondială pe Netflix în 17 decembrie.

În al doilea sezon, Henry Cavill revine în rolul principal, Geralt of Rivia. La fel şi Anya Chalotra , Freya Allan  şi Joey Batey.

Sezonul este regizat de Stephen Surjik, Sarah O’Gorman, Ed Bazalgette şi Geeta V. Patel.

Citește și: