Gran Turismo 7 a primit data de lansare pe Playstation

Gran Turismo 7 a primit data de lansare pe Playstation

Cel mai autentic simulator de șofat se întoarce.

Anunțat pe blogul PlayStation, dezvoltatorii spun că obiectivul este să „transmită totul din ultimii 150 de ani de cultură auto și de curse, indiferent dacă ești un fan înrăit sau abia descoperi mașinile”. Dezvoltatorii spun, de asemenea, că piesele legendare din serie, inclusiv Trial Mountain și High-Speed Ring, vor reveni în detalii mai mari pentru a se potrivi cu puterea PlayStation 5.

Dezvoltat de Polyphony Digital, jocul a fost amânat pentru 2022 din cauza problemelor de producție legate de pandemie. A fost inițial anunțat cu un trailer, dar aceasta este prima noastră privire asupra gameplay-ului, așa cum o să-l vezi în timp ce te joci. Se pare că o versiune beta va sosi înainte de lansare.

Ce ne așteaptă

A apărut, de asemenea, un nou trailer la evenimentul PlayStation Showcase, care a prezentat zeci de mașini superbe care vor fi disponibile în joc. Mai mult, am putut să aruncăm o scurtă privire asupra Livery Editor, totul în noul trailer disponibil mai jos.

Un garaj servește drept centru de comandă al jocului, acolo unde jucătorii vor stoca toate vehiculele pe care le deblochează. Upgrade-urile și personalizările abundă, iar flota variază de la mașini premium sub insignele Porsche și Mercedes, până la vehicule clasice, la jeep-uri pline de noroi și aproape orice altceva între ele. Mai multe detalii sunt disponibile pe PlayStation Blog.

Seria Gran Turismo a apărut prima oară în 1997. Cu toate că este considerată o piesă de rezistență, care reflectă capacitățile tehnice ale consolei PlayStation, Gran Turismo nu a fost lansat niciodată lansat împreună cu o nouă consolă. Cel mai recent joc din serie, Gran Turismo Sport 2017, a apărut pe PlayStation 4 la o distanță de patru ani de la lansarea consolei. De altfel, același lucru s-a întâmplat și cu GT 5 și PlayStation 3.

Gran Turismo 7 va fi lansat pe 4 martie 2022 pentru PlayStation 4 și PlayStation 5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: