Google are mari probleme cu Pixel 3: de ce se transformă în cărămidă

Google are mari probleme cu Pixel 3: de ce se transformă în cărămidă

Probleme mari pentru Google și al său telefon, Pixel 3. Tot mai mulți utilizatori se confruntă cu o problemă destul de gravă.

Din ce în ce mai mulți utilizatori Pixel 3 se confruntă cu o problemă care le poate face telefonul inutil. Conform mai multor platforme online, printre care Google IssueTracker și Reddit, un număr tot mai mare de utilizatori Pixel 3 și 3 XL spun că telefoanele lor devin „bricked”, adică nu mai răspund la nicio comandă. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă fără niciun avertisment.

Care este problema

Dispozitivele intră în modul Qualcomm „Emergency Download Mode” sau EDL care blochează dispozitivul total. Astfel, nu va fi posibilă resoftarea acestuia, deoarece nu vei ajunge la bootloader pentru a încerca această soluție. Nu se știe exact cauza problemei, cât este de frecventă sau dacă există o soluție practică în afară de înlocuirea telefonului. Oamenii din industrie speculează cu privire la posibilitatea unei probleme hardware, cum ar fi bootloop-ul LG, deși nu există suficiente dovezi pentru a indica definitiv un defect fizic.

Oricum ar fi, aceste rapoarte nu sunt vești minunate pentru proprietarii Pixel 3. Multe dintre aceste telefoane sunt fie în afara garanției, fie aproape de finalul ei. Este posibil să fiți nevoiți să plătiți pentru reparații sau pentru un dispozitiv. Într-un caz similar Google a extins unele garanții Pixel 4 pentru a acoperi problemele cunoscute cu aceste telefoane, deci există șansa să facă același lucru aici și să ofere soluții gratuite.

Pe de altă parte, Google pare să fie conștient de problemele cu care se confruntă proprietarii Pixel 3. Acestea fiind spuse, există foarte puține modalități de a obține un ajutor efectiv, având în vedere că Pixel 3 nu mai este vândut prin canalele oficiale. Singura soluție sugerată în acest stadiu pentru cei cu dispozitive Pixel 3 „bricked”a fost oferită de un agent de asistență. Acesta a menționat că ar putea fi util să vizitați un centru de reparații autorizat în speranța că instrumentele lor Qualcomm vor restabili viața smartphone-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: