Gest incredibil făcut de Elon Musk. Care e legătura miliardarului cu Partidul Comunist Chinez

Gest incredibil făcut de Elon Musk. Care e legătura miliardarului cu Partidul Comunist Chinez

Elon Musk, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, este recunoscut pentru activitatea sa pe Twitter, acolo unde postează mesaje sau reacționeză la diverse postări. De curând, o astfel de reacție a devenit virală.

Deși ne-am obișnuit să vedem cum Elon Musk postează tweet-uri despre criptomonede, sau anunțuri despre Tesla și Space X, miliardarul a demonstrat, prin ultima sa reacție, că apreciază Partidul Comunist din China.

Totul a început în secunda în care Elon Musk a răspuns unei postări pe Twitter făcute de agenția de presă Xinhua News controlată de Beijing.

În respectiva postare era prezentat un citat din discursului lui Xi Jinping susținut cu ocazia aniversării a 100 de ani de la fondarea Partidului Comunist din China.

Cu această ocazie, CEO-ul Tesla a afirmat că prosperitatea economică a Chinei este cu adevărat „uimitoare”, relatează Insider.

„Prosperitatea economică pe care China a atins-o este cu adevărat uimitoare, în special în infrastructură! Încurajez oamenii să viziteze și să vadă cu ochii lor”, a scris Musk pe Twitter.

Elon Musk insistă cu laudele la adresa Chinei

Deși această reacție a devenit virală, nu este pentru prima dată când CEO-ul laudă Partidul Comunist din China.

Într-un interviu anterior, miliardarul a afirmat că „energia din China este extraordinară”.

„China e foarte tare după părerea mea. Energia din China este extraordinară”, a spus Musk în timpul podcastului.

„Când câștigi de prea mult timp cam iei lucrurile de bune. Statele Unite, în special California și New York, câștigați de prea mult timp”, a adăugat Elon Musk.

„Economia chineză cred că se poate descurca foarte bine în următorul deceniu și va deveni cea mai mare economie din lume. Și de asemenea ea și-a luat angajamentul pentru un viitor energetic sustenabil”, a mai declarat Elon Musk pentru CCTV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: