Funcția WhatsApp care schimbă felul în care trimiți mesaje

Funcția WhatsApp care schimbă felul în care trimiți mesaje

Dacă ai primit vreodată un mesaj vocal foarte lung pe WhatsApp care vrei să meargă puțin mai repede, se pare că WhatsApp te-a ascultat.

Potrivit WABetaInfo, aplicația testează diferite viteze de redare a mesajelor vocale pe iOS și Android. Funcția a fost identificată într-o nouă actualizare a programului beta TestFlight de la Apple și a programului beta Google Play în ultimele zile.

Vor exista trei viteze de redare disponibile pe iOS și Android: 1.0x, 1.5x și 2.0x. Funcția este în prezent în curs de dezvoltare și nu este disponibilă publicului larg.

În ceea ce privește versiunea Android, utilizatorii vor putea modifica viteza de redare a unui mesaj vocal atingând eticheta de viteză. Poți vedea mai jos capturi de ecran cu modul în care ar arăta presupusa funcție.

WhatsApp schimbă mesajele vocale

Ca în cazul altor funcții, nu este clar dacă aceasta va fi pusă vreodată în funcțiune. De asemenea, nu există o dată de lansare stabilită.

Realitatea este că este destul de greu să asculți mesaje vocale lungi de la prietenii tăi. Adesea, unii care trimit doar mesajele vocale înregistrează câte patru, cinci sau chiar 15 minute. Când termini de ascultat un mesaj de genul acesta, uneori este greu să-ți amintești multiplele subiecte pe care le-au menționat.

FYI, un truc bun este să răspunzi prin text în WhatsApp în timp ce asculți, astfel încât să nu uiți toate detaliile din mesajul vocal.

Uneori, într-adevăr este mai eficient să trimiți un mesaj vocal, pentru că poate ai un prieten de peste ocean, iar din cauza diferenței de fus orar, nu vă nimeriți să vorbiți la telefon. Dar uneori, trebuie să recunoaștem, sunt și enervante.

Deci, ideea WhatsApp pentru noi viteze de redare nu este neapărat o idee proastă. Cu siguranță vor exista unii oameni care consideră că este util dacă va fi pusă în funcțiune vreodată. Dar dacă te pierzi în timp ce asculți mesaje vocale lungi la viteza normală de redare, oare cum va fi dacă mărești viteza respectivă?