E gratis la Orange pentru toți acești clienți: cum te asiguri că prinzi cea mai nouă ofertă

E gratis la Orange pentru toți acești clienți: cum te asiguri că prinzi cea mai nouă ofertă

Orange a intrat în forță în primăvară cu o ofertă excelentă pentru clienți. Și ar putea fi un moment bun să treci la internet prin fibră optică de la acest operator.

Operatorul a anunțat că, prin Orange Love, ai Netflix 6 luni cadou plus internet prin fibră și televiziune prin cablu de la 8 euro pe lună. Ce vrea operatorul să facă acum e să-și crească prezența pe zona de servicii fixe, cum ar fi internetul prin fir. Totuși, acoperirea cu fibră optică nu-i peste tot, așa că cel mai bine verifici înainte să faci pasul.

Fie că sunt abonați Orange, clienți Orange PrePay sau abonați în altă rețea, compania susține că avem cu toții nevoie de comunicare, de divertisment și de cele mai bune servicii de internet și televiziune. De aceea, toți cei care aleg până pe 9 iunie 2021 un pachet compus din fibră și TV sau fibră și voce mobilă, beneficiază de Netflix cadou timp de 6 luni.

În completarea selecției de posturi TV disponibile în pachetele Orange Love, clienții au parte și de 6 luni cadou pentru abonamentul Netflix Standard (HD). Astfel, aceștia se pot bucura de acces la cele mai noi și captivante filme, seriale și documentare precum Bridgerton, Gambitul damei, Sky Rojo, Yes Day sau The Crown.

Ce înseamnă internet fix prin fibră de la Orange

Prin intermediul noii campanii de primăvară, Orange reconfirmă intenția de a deveni principala alegere în rândul furnizorilor de servicii fixe. Astfel, le oferă clienților săi servicii complete, de înaltă calitate, viteze mari de download, prețuri accesibile și oferte adaptate nevoilor clienților.

Astfel, cu doar 8 euro pe lună, abonații Orange beneficiază de internet prin fibră cu viteza de 500 Mbps, televiziune prin cablu cu 113 canale si Netflix 6 luni cadou, instalare gratuită și Internet Box 1000 inclus. În plus, vechimea în rețea este răsplătită cu până la 100 euro reducere la dispozitive noi.

Totodată, merită menționat că, din 30 martie, oferta Netflix 6 luni cadou va fi disponibilă și pentru clienții de voce mobilă, persoane fizice, care activează sau prelungesc un abonament de minimum 15 euro pe o perioadă de 24 de luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: