„Don’t Look Up” e bun sau prost? Netflix România a dat verdictul

„Don't Look Up” e bun sau prost? Netflix România a dat verdictul

„Don’t Look Up” a împărțit lumea în două tabere. Comedia blockbuster despre sfârșitul lumii a stârnit multe discuții după ce Netflix a lansat-o de Crăciun.

Mulți ori au apreciat umorul negru și situațiile ridicole ce frizează realitatea, fie au considerat filmul mult supraapreciat și cu un ton prea zeflemitor.

În timp ce toată lumea se contrazice, Netflix dă verdictul. Răspunsul corect la întrebarea “Dacă Don’t Look Up e un film bun sau prost?” este DA”, scrie contul oficial de Facebook al Netflix România.

Don’t Look Up, filmul de pe Netflix care a-mpărțit lumea-n două

„Ne cerem scuze pentru discuțiile iscate la mesele de Crăciun referitoare la Don’t Look Up. Răspunsul corect la întrebarea “Dacă Don’t Look Up e un film bun sau prost?” este DA”, scrie contul oficial de Facebook al Netflix România.

Așadar, pelicula cu Leonardo DiCaprio care face ravagii acum pe Netflix este un film despre cum ar putea omenirea să reacționeze când vine sfârșitul lumii.

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar.

Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat.

Cu ajutorul doctorului Oglethorpe (Rob Morgan), Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei președinte Orlean (Meryl Streep) și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason (Jonah Hill), până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie (Cate Blanchett) și Jack (Tyler Perry). La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

„Don’t Look Up”, blockbuster-ul propus de Netflix pentru Crăciun a strâns o distribuție stelară: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande.

Citește și: