25 aug. 2021 | 11:34

Digi RCS RDS vine cu cel mai rapid internet: ce trebuie să știi despre noile abonamente

ACTUALITATE
Digi RCS RDS vine cu cel mai rapid internet: ce trebuie să știi despre noile abonamente

Vrei internet de la Digi RCS RDS? Ar fi bine să te grăbești. Ofertele sunt foarte bune, dar limitate!

Digi RCS RDS a avut întotdeauna oferte de nerefuzat. Compania Digi RCS RDS, unul dintre marii jucători din piața telecom, a pregătit mai multe oferte și promoții în această perioadă.

Iată, așadar, trei abonamente de internet pe care le poți încerca, în funcție de necesitățile tale.

Oferte la net de nerefuzat, la Digi RCS RDS

FiberLink 300 este la prețul de 30 de lei pe lună. Ai net rapid și sigur cu WiFi 6, beneficiezi de avantajele Digi Storage și ai gratuit două conturi în aplicația Digi Wi-Fi. Viteza maximă la acest abonament este de 300 download/150 upload, cea medie este de 250 download/150 upload, iar viteza minimă – 200 download/100 upload.

Costul e prietenos și simplu, ca la Digi, și la abonamentul FiberLink 500. La doar 35 de lei pe lună, ai 20 GB spațiu de stocare Digi Storage, două conturi gratuite în aplicația Digi Wi-Fi și viteză maximă de 500 download/250 upload.

De asemenea, cu FiberLink 1000, la 40 de lei pe lună, ai net cât vrei, când vrei, cum vrei. Ideal pentru tine, vine la pachet cu mai multe avantaje: beneficiezi de internet mobil cu preț redus, poți activa gratuit funcția Control Parental, poți activa gratuit funcția DNS Dynamic și ai acces la Digi Online.

Pentru a atinge viteza de până la 1 Gbps, la acest abonament, ai nevoie de un PC echipat cu următoarele specificații: procesor: Intel I7 2,2Ghz (4 CORE) sau echivalent, memorie RAM: 4GB, Hard Disk: SSD și placă de rețea: gigabit.

Mai mult, la Digi ai televiziune 4K la cinci lei. Dacă ești deja client Digi TV și ai pachetul Digital, poți adăuga această extraopțiune cu doar cinci lei pe lună. Da, ai citit bine. Urmărești spectacolul campionilor în format Ultra HD pe Digi 4K și Eurosport 4K, la un preț incredibil de mic.