Digi RCS RDS dă o lecție Vodafone și Orange: tot ce ai nevoie, nelimitat, la aproape 10 lei

Digi RCS RDS dă o lecție Vodafone și Orange: tot ce ai nevoie, nelimitat, la aproape 10 lei

Digi RCS RDS are întotdeauna oferte de nerefuzat. Acum, cel mai important furnizor de internet și telefonie mobilă din țara noastră le dă o lecție lui Vodafone și Orange, în ceea ce privește abonamentele.

Astfel, cu pachetul Digi Mobil Optim Nelimitat, te bucuri de VoLTE și de VoWiFi și vei descoperi o calitate superioară a apelurilor. Dacă comanzi mai multe abonamente, beneficiezi și de reduceri.

Ai acoperire mai mare decât crezi și un preț mai bun decât sperai. Ai 50% reducere timp de patru luni, cu prețuri cuprinse între 1 și 2,5 euro pe lună.

Digi RCS RDS are oferte foarte bune la internet

Prețurile abonamentelor sunt următoarele:

  • Optim 2 – un euro pe lună, TVA inclus, timp de patru luni: minute nelimitate în rețea, două sute de minute naționale și internaționale, net nelimitat
  • Optim Nelimitat – 2,5 euro pe lună, TVA inclus, timp de patru luni: minute și internet nelimitate
  • Optim 3 – 1,5 euro pe lună, TVA inclus, timp de patru luni: minute nelimitate în rețea, 300 de minute naționale și internaționale, net nelimitat

Vrei să ai parte de convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță? Poți să verifici aici dacă numerele lor de telefon sunt apelabile gratuit. În plus, ai 50 GB de net pe care îi poți folosi 3G/4G. Iar dacă ai un telefon 5G, Digi RCS RDS îți mai oferă încă 80 GB pe care îi poți folosi 4G/5G.

De asemenea, să nu uiți de Digi Online. Te vei putea loga doar cu numărul de telefon.

Vrei mai mult net? Tot Digi RCS RDS te poate ajuta. Activează extraopțiunea Date Extra 30 GB și te poți bucura de încă 30 GB pe care îi poți folosi 4G. Pachetul acesta costă doar 2.38 euro pe lună, TVA inclus

În ceea ce privește vitezele în rețeaua 5G, 600 Mbps download și 40 Mbps upload este viteza maximă estimată în rețeaua 4G(3600 Mhz TDD). Vitezele în rețeaua 4G sunt: 100 Mbps download și 10 Mbps upload viteză maximă estimată în rețeaua 4G (2600 Mhz banda 38 – TDD) și 75 Mbps download și 21 Mbps upload viteză maximă estimată în rețeaua 4G (2100 Mhz banda 1 – FDD). Vitezele în rețeaua 3G sunt de 15 Mbps download și 4,6 Mbps upload viteză maximă estimată în rețeaua 3G (900Mhz, 2100 Mhz banda).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: