Digi RCS RDS face minuni la doar 5 lei: abia acum profiți la maxim de TV-ul tău 4K

Digi RCS RDS face minuni la doar 5 lei: abia acum profiți la maxim de TV-ul tău 4K

Digi RCS RDS a avut întotdeauna oferte de nerefuzat. Compania Digi RCS RDS, unul dintre marii jucători din piața telecom, a pregătit mai multe oferte și promoții în această perioadă.

Una dintre aceste oferte este extraopțiunea 4K pe care, dacă o alegi, te bucuri de sport la calitate maximă. Astfel, ai acces la Digi 4K și Eurosport 4K și descoperi o imagine mult mai clară și mai apropiată de realitate, la rezoluție 3840×2160.

La Digi ai televiziune 4K la 5 lei

Dacă ești deja client Digi TV și ai pachetul Digital, poți adăuga această extraopțiune cu doar cinci lei pe lună. Da, ai citit bine. Urmărești spectacolul campionilor în format Ultra HD pe Digi 4K și Eurosport 4K, la un preț incredibil de mic.

Cum comanzi extraopțiunea? Comandă Digi TV Digital împreună cu extraopțiunea 4K și te bucuri de conținutul TV în format Ultra HD. Dacă ești deja client Digi TV și ai Digi Smart Cam, iar televizorul tău este compatibil cu interfața CI+, adaugă extraopțiunea 4K și urmărești, la rezoluție Ultra HD, programele tale preferate.

Poți viziona la calitate 4K, dacă ai deja un televizor cu tehnologie 4K, Ultra HD. Cu 4K, urmărești cele mai importante competiții sportive: UEFA Champions League, UEFA Europa League sau Australian Open, în direct în Ultra HD.

În ceea ce privește celelalte opțiuni disponibile la Digi, ai televiziunea analogică și te bucuri de canalele TV preferate. Poți să vezi până la 60 de canale TV, poți conecta mai multe televizoare. Ideală pentru tine, vine la pachet cu mai multe avantaje: ai acces gratuit pe Digi Online și urmărești peste 90 de canale TV Online, inclusiv anumite extraopțiuni active pe contract și beneficiezi de canalele TV Digi incluse: canalul de știri Digi 24, canale de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World și canalele sportive Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3.

De asemenea, la Digi ai televiziunea digitală, adică o calitate mai bună a imaginii și a sunetului. Astfel, vezi până la 180 de canale TV, poți conecta mai multe televizoare, ai inclus pachetul Analogic și poți adăuga extraopțiuni.