Digi RCS RDS, mai important decât crezi: anunțul care îți arată că ne face un bine

Digi RCS RDS, mai important decât crezi: anunțul care îți arată că ne face un bine

La fiecare câteva luni, cei de la Digi RCS RDS țin să ne atragă atenția asupra unor date statistici importante pentru activitatea sa din România. Așa înțelegem un pic mai bine rolul gigantului pe piața locală.

Nici nu s-a terminat bine trimestrul trei din 2021, iar oficialii din spatele grupului Digi au publicat raportul fiscal pe perioada încheiată, mai ales în raport cu statul român. Doar în luna septembrie, Digi RCS RDS a achitat aproximativ 91 de milioane de lei în impozite și taxe. Pe întregul trimestru, furnizorul de telecomunicații și internet a susținut bugetul de stat cu o sumă record, este vorba de 275 de milioane de lei.

Cât de bine o duce Digi RCS RDS

”După ce în luna august 2021, am contribuit către autoritățile statului cu peste 100 milioane lei, cea mai mare valoare achitată la nivelul unei luni, în istoria de peste 28 de ani a grupului DIGI, susținem în continuare bugetul de stat, prin achitarea taxelor și impozitelor cu o nouă sumă record la nivel de trimestru, în valoare de 275 milioane lei. Continuăm axa responsabilității și în același timp construim un model de business durabil, în beneficiul clienților, angajaților, partenerilor și acționarilor noștri și al întregii societăți”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului DIGI.

În ceea ce privește performanța generală a Digi RCS RDS pe piața din România, este bine de știut că gigantul ocupă poziția de lider de piață pe segmentul serviciilor de televiziune și internet fix în țara noastră. Astfel, a devenit și unul dintre principalii contribuabili la bugetul de stat și un angajator important. Are nu mai puțin de 14.700 de angajați angrenați în operațiunile desfășurate pe piața locală.

În ceea ce privește calitatea serviciilor oferite, RCS & RDS S.A. a făcut o treabă bună în a atinge un raport bun între preț și performanță oferit milioanelor de clienți pe care îi are în România.

Citește și: