Anunțul dimineții de la Digi RCS RDS, totul nelimitat: îți vine să renunți la Orange și Vodafone

Anunțul dimineții de la Digi RCS RDS, totul nelimitat: îți vine să renunți la Orange și Vodafone

Digi RCS RDS este campion la oferte irezistibile. Acum, mai că-ți vine să renunți la Orange și la Vodafone, când vezi ce a pregătit Digi pentru tine.

Toată România trebuie să aleagă abonamentul Nelimitat de la Digi! Ai toate avantajele într-un singur abonament. Ce să-ți dorești mai mult? Ai un preț incredibil de mic, net și minute nelimitate, acoperire națională, dar și o super reducere!

În primele patru luni, ai o super reducere de 50%: 2.5 euro pe lună cu TVA inclus, în loc de cinci euro, cu minute și net nelimitate. E ceva ce nu poți rata!

Digi RCS RDS are super reduceri în toamna asta

Mai mult, compania îți pune la dispoziție și alte abonamente avantajoase. Astfel, Optim 2 este abonamentul cu un euro pe lună, cu TVA inclus, timp de patru luni. Apoi, prețul va fi de doi euro pe lună. Acesta conține minute nelimitate în rețea și te bucuri de două sute de minute naționale și internaționale. De asemenea, profiți de internet nelimitat.

Al treilea abonament pentru care merită să te portezi chiar acum este Optim 3. Prețul acestui abonament avantajos de la Digi este de 1.5 euro pe lună, cu TVA inclus. Timp de patru luni, și acest abonament îți oferă reducere de 50%. Apoi, abonamentul va costa trei euro pe lună, cu TVA inclus. Abonamentul Optim 3 îți pune la dispoziție, desigur, minute nelimitate în rețea, trei sute de minute naționale și internaționale, dar și net nelimitat.

Găsești toate ofertele și te poți porta imediat doar pe site-ul https://www.digi.ro/.

Toamna vine la Digi cu o campanie pentru clienții de telefonie mobilă care aleg să fie “Toți pentru 1, 1 pentru toți”, în perioada 6 septembrie – 30 noiembrie. Campania aduce împreună clienții existenți, dar și pe cei noi care optează pentru orice tip de abonament Digi Mobil, pentru că ofertele sunt mereu mai bune atunci când se împărtășesc fără limite.

Digi RCS & RDS este compania lider pe piața serviciilor de televiziune și de internet din România. De asemenea, furnizează și telefonie fixă și mobilă.

Citește și:
Etichete: