Digi RCS RDS face anunțul dimineții: oferta imposibil de ignorat la care visai de mult timp

Digi RCS RDS face anunțul dimineții: oferta imposibil de ignorat la care visai de mult timp

Digi RCS RDS face un anunț care afectează mulți români. Iată despre ce e vorba.

Grupul Digi vine cu vești bune pentru toți clienții companiei, dar și pentru cei care intenționează să aleagă în viitorul apropiat serviciile Digi de telefonie mobilă.

Așadar, clienții RCS-RDS au la dispoziție o ofertă avantajoasă pentru telefonia mobilă. Mai exact, reprezentanții companiei RCS-RDS au anunțat că toți cei care aleg portarea în rețeaua națională vor avea parte de o reducere a abonamentului la telefonie mobilă cu 50%, timp de 4 luni.

Această ofertă de la Digi este valabilă între 5 iulie și 31 august 2021

Compania a precizat că oferta de telefonie mobilă este valabilă atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi, campania desfășurându-se în perioada 5 iulie – 31 august 2021.

Potrivit datelor oficiale venite din partea grupului, atunci când vine vorba de portare, rețeaua națională este în topul preferințelor românilor. Ca dovadă, la începutul lunii iunie, peste 2,6 milioane de numere de telefonie mobilă erau portate în cei aproape 13 ani de existență a serviciului de portabilitate.

Informațiile arată că doar în primele cinci luni ale anului s-au portat în rețeaua Digi 277,300 de numere de telefon, ceea ce i-a determinat pe reprezentanții companiei să vină cu o ofertă prin care să îi atragă și mai mult pe români.

”Digi e singura rețea românească, este cu adevărat Rețeaua Națională. Suntem alături de clienții noștri, suntem de-ai lor, le cunoaștem cel mai bine nevoile și răspundem principalelor așteptări ale acestora: prețuri avantajoase și acoperire națională. Faptul că există o potrivire perfectă între așteptările clienților și ofertele noastre este demonstrat de rezultatele campaniilor derulate. De exemplu, piața portabilității mobile a crescut, din ianuarie până în mai 2021, cu 35% față de aceeași perioadă a anului trecut. În același interval, portările de numere de telefonie mobilă în rețeaua DIGI au fost în creștere net superioară pieței, cu 69% mai multe portări înregistrate în 2021 decât în același interval, anul trecut”,  a declarat Cristian Ioniță, director de Marketing DIGI, potrivit digi.ro.