Diablo 2: Ressurected, gata de test public: când te poți juca versiunea open beta

Diablo 2: Ressurected, gata de test public: când te poți juca versiunea open beta

Clasicul Diablo II se pregătește să fie reinventat pentru o nouă generație de console, PC-uri și utilizatori. Versiunea intitulată Resurrected nu are încă o dată de lansare, dar măcar poate fi testată de o masă mare de utilizatori.

Activision Blizzard a trecut prin mai multe scandaluri în ultimele luni și este improbabil să dispară prea curând, chiar și după o scrisoare publică de scuze din partea CEO-ul, demisia directorului Blizzard și a altor lideri de pe partea de dezvoltare. Inclusiv regizorul Diablo 4 a părăsit compania. Dacă te numeri însă printre gameri care nu coboară urechea la cazurile de hărțuire și sexism raportate în cadrul gigantului, există totuși și vești bune.

Diablo II: Resurrected, disponibil în curând

Diablo II este considerat unul dintre cele mai bun jocuri din toate timpurile, iar în scurt timp, va fi reinventat, cu o grafică semnificativ îmbunătățită și o mecanică de joc care a beneficiat de un upgrade important. Pe de altă parte, jocul efectiv, personajele, dialogurile, vor fi aceleași pe care le îndrăgești din versiunea originală. Doar secvențele video de tip cut-scene vor fi și ele actualizate până la o rezoluție 4K.

În orice caz, dacă vrei să vezi și tu la ce au muncit cei de la Blizzard în ultimii ani, particularitățile înscrierii în procesul de Open Beta le poți afla pe blogul oficial al companiei. În principiu, va fi vorba de două weekenduri de test. Primul este acum și a început pe 13 august. Al doilea este săptămâna viitoare, de pe 20 pe 23 august.

Deși discutăm de un open beta, în primul weekend, jocul va putea fi testat doar de către cei care au pre-comandat Diablo II: Resurrected sau Diablo Prime Evil Collection, care include atât versiunea completă de Diablo 3, cât și Diablo II: Resurrected. La cel de-al doilea weekend de teste poate participa oricine. Ca referință, ambele sunt disponibile pentru PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 și PS4, iar în beta vei avea acces la primele două acte din joc și la cinci din cele șapte personaje din varianta finală, Amazon, Barbarian, Druid, Paladin și Sorceress. Assassin și Necromancer nu sunt disponibili.

Diablo II Resurrected beta timing

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: