Decizia șocantă în mult așteptatul film cu James Bond: ce s-a întâmplat cu “No Time to Die”

Decizia șocantă în mult așteptatul film cu James Bond: ce s-a întâmplat cu “No Time to Die”

Trailerul final pentru “No Time to Die” a sosit inițial prezentând un complot, dezvăluind ultima scenă a lui Daniel Craig, dar a fost eliminat. Cea mai recentă parte din franciza de acțiune apare la cinci ani după evenimentele din “Spectre”, în care Blofeld interpretat de Christoph Waltz a fost capturat și Bond a părăsit serviciul activ de la MI6.

Cu toate acestea, el se simte atras înapoi de către ofițerul de teren CIA interpretat de Jeffrey Wright, Felix Leiter, pentru a ajuta la căutarea unui om de știință dispărut. Bond este pe urmele cuiva care are în plan distrugerea a milioane de oameni.

După “Spectre”, Craig și-a exprimat inițial ezitarea de a reveni în rolul lui Bond, dar, în cele din urmă, ar fi semnat pentru “No Time to Die” ca ultima sa interpretare în franciză. Alături de Craig, filmul va prezenta întoarcerile lui Waltz, Wright, Léa Seydoux în rolul spectaculos al lui Dr. Madeleine Swann, Ben Whishaw în rolul lui „Q”, Naomi Harris în rolul Moneypenny, Ralph Fiennes în rolul M și Rory Kinnear în rolul lui Tanner.

James Bond apare în cinematografe în această toamnă

După un drum anevoios în ceea ce privește direcția regizorală, Cary Joji Fukunaga a semnat, în cele din urmă, să regizeze filmul și, după mai multe întârzieri din cauza pandemiei COVID-19, filmul va fi, în cele din urmă, lansat în cinematografe la sfârșitul lunii.

Pe canalul oficial James Bond de pe YouTube a fost distribuit ultimul trailer pentru “No Time to Die”. Videoclipul a prezentat mai multe informații despre motivele și metodele misteriosului răufăcător interpretat de Malek, Lyutsifer Safin, precum și conexiunile sale cu Swann, dar și construirea scenei finale a lui Craig. Cu toate acestea, videoclipul a fost șters de pe Youtube și de pe conturile de socializare ale francizei.

Decizia de a scoate trailerul de pe canalul YouTube este o decizie ciudată a studiourilor din spatele filmului. Deși a oferit un pic mai mult decât ne așteptam să vedem în trailer, nu au existat suficiente imagini noi care să constituie un adevărat spoiler.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: