Dacia care îți taie respirația a fost creată de la zero: cum arată modelul gata de vacanță, cât costă

Dacia care îți taie respirația a fost creată de la zero: cum arată modelul gata de vacanță, cât costă

E perioada concediilor și, dacă nu vrei să dai banii pe hotel sau orice altă cazare, acest model Dacia e gata de vacanță.

Spaniolii de la Camperiz au creat un model Dacia care-ți taie respirația. E vorba de modelul Dokker, modificat astfel încât să poată fi folosit pe post de rulotă la munte sau la mare. E o alternativă extrem de bună, mai ales pentru că modelele de autorulote sunt destul de scumpe și s-ar putea să nu ai spațiu pentru parcare în restul anului.

De asemenea, închirierea unei rulote nu e deloc ieftină.

Iată cum arată această Dacia Dokker, transformată într-o cazare pe roți.

Dacia Dokker, cazare pe roți

Interiorul a fost gândit pentru a semăna cu unul pe care-l găsești într-o rulotă și tot spațiul a fost foarte bine compartimentat pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie.

Modelul a fost echipat cu o mini-bucătărie care include o chiuvetă din inox cu robinet automat, un spațiu de depozitare de 42 de litri, un frigider cu afișaj digital și o plită. Un rezerovr cu apă potabilă de 20 de litri, un altul de 10 litri cu apă nepotabilă asigură necesarul pentru gătit,băut și duș.

Camperiz a dotat modelul și cu o baterie suplimentară de 95 Ah, o priză de 12V, două porturi USB, dar și iluminare suplimentară cu tehnologie LED.

Pentru a servi masa și pentru somn, Camperiz a venit cu o măsuță rabatabilă și două scaune pliante, iar bancheta din spate a fost transformată într-un pat cu dimensiunile 1,90 x 1,20 metri.
Pentru o a treia persoană, există și o saltea pliabilă de 1,30 x 0,50 metri, care se poate instala peste locurile din față. Pe lista de dotări opționale se află o toaletă ecologică și un sistem auxiliar de încălzire.
Compania spaniolă anunță că un astfel de model are un preț de pornire de 19.995 de euro. Modelul e echipat cu motorul 1.5 dCi cu 95 de cai putere, tocmai pentru a face față greutății suplimentare de pe mașină.

Așadar, acest model de Dokker modificat e tot ce-ți trebuie pentru o vacanță în mijlocul naturii. În restul anului, poate sta parcat în fața blocului sau în curte fără nicio problemă.