FOTO Modelul Dacia care ține loc de rulotă în vacanță: cum scapi de cheltuielile cu hotelul

FOTO Modelul Dacia care ține loc de rulotă în vacanță: cum scapi de cheltuielile cu hotelul

Acest model Dacia e tot ce-ți trebuie dacă vrei să mergi în vacanță cu rulota, dar nu deții așa ceva. Iată cum scapi de costurile cu cazarea.

Dacă ești o fire aventurieră și-ți place să-ți petreci vacanțele în natură, atunci o rulotă e fix ce-ți trebuie. Numai că modelele sunt destul de scumpe și s-ar putea să nu ai spațiu pentru parcare în restul anului. De asemenea, închirierea unei rulote nu e deloc ieftină.

Alternativa ar fi, însă, un model Dacia gândit de compania spaniolă Camperiz. Specialiștii au luat un model de Dacia Dokker și l-au transformat în cazare pe roți.

Dacia Dokker, cazare pe roți

Interiorul a fost gândit pentru a semăna cu unul pe care-l găsești într-o rulotă.

Modelul a fost echipat cu o mini-bucătărie care include o chiuvetă din inox cu robinet automat, un spațiu de depozitare de 42 de litri, un frigider cu afișaj digital și o plită. Un rezerovr cu apă potabilă de 20 de litri, un altul de 10 litri cu apă nepotabilă asigură necesarul pentru gătit,băut și duș.

Camperiz a dotat modelul și cu o baterie suplimentară de 95 Ah, o priză de 12V, două porturi USB, dar și iluminare suplimentară cu tehnologie LED.

Pentru a servi masa și pentru somn, Camperiz a venit cu o măsuță rabatabilă și două scaune pliante, iar bancheta din spate a fost transformată într-un pat cu dimensiunile 1,90 x 1,20 metri.

Pentru o a treia persoană, există și o saltea pliabilă de 1,30 x 0,50 metri, care se poate instala peste locurile din față. Pe lista de dotări opționale se află o toaletă ecologică și un sistem auxiliar de încălzire.

Compania spaniolă anunță că un astfel de model are un preț de pornire de 19.995 de euro. Modelul e echipat cu motorul 1.5 dCi cu 95 de cai putere, tocmai pentru a face față greutății suplimentare de pe mașină. Așadar, acest model de Dokker modificat e tot ce-ți trebuie pentru o vacanță în mijlocul naturii. În restul anului, poate sta parcat în fața blocului sau în curte fără nicio problemă.

Citește și: