Cuvintele lui Ciolacu vor duce la o explozie de căutări pe Dexonline: ce a vrut să zică autorul

Cuvintele lui Ciolacu vor duce la o explozie de căutări pe Dexonline: ce a vrut să zică autorul

După miezul nopții, liderul PSD Marcel Ciolacu a profitat de ocazie pentru a atrage atenția asupra viziunii sale asupra evenimentelor dramatice la Victor Babeș de pe parcursul zilei.

Vizibil afectat de situația de la spitalul Victor Babeș din Capitală, unde trei oameni și-au pierdut viața după ce au rămas fără oxigen din cauza unei probleme tehnice, Marcel Ciolacu s-a grăbit să facă o postare pe Facebook într-un ton cât se poate de inflamator.

Din motive greu de înțeles, câteva din cuvintele folosite vor duce probabil la o explozie de căutări de dexonline. Ca referință, dizeuză este cântăreață de muzică ușoară, iar acar este un feroviar care manipulează dispozitivele de acționare a acelor de macaz și asigură întreținerea acestora. I se mai spune și macagiu.

Dincolo de detaliile contextuale, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat luni seara pe prim-ministrul Florin Cîţu pentru că nu l-a demis pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după incidentul de la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul „Victor Babeş”.

După cum se poate vedea și în postarea de mai jos, liderul social democraților are mai multe supărări. „Cîţu a ratat iar. Trebuia să îl demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere. O vom face noi prin moţiune”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

În opinia oficialului, la momentul de față, PNL este un ostatec al lui Barna și al useriștilor. „Cîţu a ieşit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roşu lui Arafat! Aşa am aflat, după şapte ore, că, la ora 16,25, ora României, au murit iar nişte oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina lor! Şi ei caută acarul Păun cu tot felul de explicaţii penibile şi sforăitoare! PNL-ul e luat ostatec de Barna şi userişti! Nu pot nimic. O adunătură de laşi, fricoşi incompetenţi şi hoţi!”, a susţinut Marcel Ciolacu.

Citește și: