24 oct. 2021 | 07:54

Cum să utilizezi mai multe conturi de Instagram, pe același telefon

ACTUALITATE
Cum să utilizezi mai multe conturi de Instagram, pe același telefon

Este din ce în ce mai frecvent ca utilizatorii să aibă mai multe conturi Instagram.

S-ar putea să ai unul pentru un animal de companie, unul pentru un hobby specific și încă unul pentru afacerea ta. Oricare ar fi motivul, îți voi arăta cum să le utilizezi pe toate în aplicația Instagram.

Nu a fost întotdeauna așa, dar Instagram îți permite să adaugi mai multe conturi în aplicația mobilă. Nu trebuie să te conectezi și să te deconectezi în mod constant și poți primi notificări din toate conturile. Este ușor de utilizat și simplu de configurat.

Mai întâi, deschide aplicația Instagram pe dispozitivul tău iPhone sau Android. Atinge pictograma profilului din dreapta jos.

Apoi, atinge săgeata drop-down de lângă numele tău de utilizator din stânga sus.

O fereastră pop-up va apărea în sus, de jos, cu opțiunea „Încercați un cont nou” sau „Adăugați un cont”. Selectează-l pe cel pe care îl vrei. „Încercați un cont nou” este doar o comandă rapidă pentru crearea unui cont nou.

După ce te conectezi sau creezi un cont nou, vei observa că pictograma de profil din partea de jos îți arată fotografia de profil. Aceasta este pentru a indica ce cont utilizezi. Un punct roșu înseamnă că unul dintre celelalte conturi ale tale are notificări.

Pentru a comuta între conturi, accesează pagina de profil și atinge din nou numele de utilizator din stânga sus. Va apărea o fereastră pop-up și poți selecta contul pe care dorești să îl utilizezi.

Și cam asta este. Pur și simplu, atinge numele de utilizator din profilul tău pentru a comuta cu ușurință între conturi oricând vrei. De acum înainte, notificările vor include numele de utilizator al contului asociat, astfel încât să știi de unde provin.

Așa îți dai seama că mai pică Facebook și Instagram, au primit o actualizare pentru asta

La puțin timp după ce Facebook a fost picat pentru mai mult de șase ore, Instagram spune că testează notificări care îi vor alerta pe utilizatori cu „probleme temporare”, cum ar fi întreruperile sau alte probleme tehnice.

Noile alerte vor apărea în feedul de activitate al utilizatorilor, alături de alte notificări în aplicație. Mesajele ar putea fi folosite pentru a informa utilizatorii despre probleme specifice sau o problemă mai răspândită, cum ar fi cele două întreruperi recente.

Foarte important, Instagram spune că nu intenționează să alerteze utilizatorii cu privire la fiecare problemă, ci cu probleme care ar putea genera confuzie la scară largă.