Cum arată Uncharted, ecranizarea jocului de PlayStation cu Mark Wahlberg și Tom Holland

Cum arată Uncharted, ecranizarea jocului de PlayStation cu Mark Wahlberg și Tom Holland

Sony dezvăluie o nouă imagine interesantă a adaptării celebrului joc video Uncharted, cu Tom Holland și Mark Wahlberg în rolurile lui Nathan Drake și Sully.

Filmul Uncharted, ce ar trebui să aibă la bază jocurile video din seria Uncharted, se află în producție de mai mult de jumătate de deceniu. S-au schimbat scenariști, actori și regizori. În aceste condiții, Sony nu a anunțat  până acum o dată de lansare pentru un film bazat pe seria de jocuri.

Pe baza francizei de jocuri video de aventură a lui Naughty Dog, povestea se concentrează pe tânărul vânător de comori Drake, pe măsură ce devine un faimos explorator. Filmul îi va avea pe Holland în rolul principal, alături de Wahlberg în rolul tatălui său, Sully, Antonio Banderas și Sophia Taylor Ali.

Uncharted va apărea în curând pe marile ecrane

Dezvoltarea unui film Uncharted este în curs de desfășurare încă din 2008, când producătorul Avi Arad a început să lucreze pentru prima dată cu Sony pentru a da viață jocurilor îndrăgite pe marele ecran.

După ce a suferit bătăi de cap ani de zile cu un număr de regizori și scenariști care veneau și plecau, inclusiv David O. Russell, Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy, Dan Trachtenberg și Travis Knight, filmul s-a concretizat, în cele din urmă, cu Ruben Fleischer. Wahlberg, care a fost distribuit anterior în rolul lui Drake, va fi schimbat pentru a prelua rolul lui Sully.

Într-un articol din New York Times care discuta despre ultimele eforturi de la Hollywood de a adapta jocurile video pentru marele ecran, a fost dezvăluită o nouă imagine pentru Uncharted, în Olanda.

Este incredibil să ne gândim că au trecut aproape 15 ani de când filmul Uncharted și-a început pentru prima dată procesul de dezvoltare. Dar, deși au mai rămas puțin peste șase luni până la lansarea sa, este plăcut pentru fani să vadă un nou aspect al proiectului.

Din moment ce filmările de la Uncharted s-au încheiat în octombrie, a trecut suficient timp pentru post-producție. Astfel, un trailer ar trebui să sosească în curând pentru a le oferi fanilor o perspectivă mai bună asupra a ceea ce se pot aștepta cu privire la film.

Citește și: