Cum a sărbătorit Halle Berry succesul producției Netflix „Bruised”: și-a luat fanii prin surprindere

Cum a sărbătorit Halle Berry succesul producției Netflix „Bruised”: și-a luat fanii prin surprindere

Filmul regizat de Halle Berry, „Bruised”, se află, în acest moment, în topul preferințelor utilizatorilor de Netflix din Statele Unite ale Americii. Drept mulțumire, actrița s-a filmat într-o ipostază inedită.

Filmarea cu pricina a fost publicată de Berry pe contul său de Instagram și, într-un timp extrem de scurt, a strâns sute de mii de aprecieri, însă și nenumărate comentarii de la fani.

Halle Berry a sărbătorit dansând cu un pahar de șampanie în mână

Cum „Bruised” a ajuns să fie pe locul 1, atunci când vorbim despre audiența Netflix aferentă Statelor Unite ale Americii, actrița Halle Berry a sărbătorit cumsecuvine, dansând pe melodia „Automatic Woman”, interpretată de H.E.R., parte din coloana sonoră a filmului.

În mod inedit, actrița poate fi văzută ținând un pahar de șampanie în mână, fiind vizibil „amețită” de… bucurie.

Halle Berry joacă, de asemenea, rolul principal din acest film, fiind nevoită să readapteze scenariul, astfel încât să i se potrivească, după ce Blake Lively a dat bir cu fugiții, renunțând.

Personajul principal din „Bruised” este reprezentat de o luptătoare MMA căzută în dizgrație, care încearcă să-și refacă viața în timp ce face eforturi supraomenești de a se împăca cu fiul pe care l-a abandonat cu ani în urmă.

În ciuda bucuriei presărate cu alcool a lui Halle Berry, însă și a locului fruntaș în ceea ce privește vizionările Netflix, recenziile nu sunt chiar unele dintre cele mai bune. În timp ce unii critici aplaudă atât prestația lui Berry, cât și scenariul, cei mai mulți dintre ei susțin că, în realitate, filmul nu ar fi tocmai o capodoperă.

Dacă ne amintim, același lucru s-a întâmplat și cu „Red Notice” care a primit, deopotrivă, recenzii pozitive, cât și negative (cele mai multe).

Alături de Halle Berry, în „Bruised”, îi mai putem vedea pe Adan Canto, Sheila Atim sau Adriane Lenox.

Citește și: