Control, poate cel mai interesant joc de la creatorii Max Payne, are parte de o continuare

Control, poate cel mai interesant joc de la creatorii Max Payne, are parte de o continuare

Control a făcut valuri în ultimii ani, iar în urmă cu câteva luni s-a bucurat și de un upgrade important pentru a profita la maxim de PlayStation 5 și Xbox Series X. Acum, avem parte de primele informații despre o viitoare continuare.

La cât de bine a mers Control și cât de memorabilă a fost experiența oferită gamerilor, nu ar trebui să vină ca o surpriză majoră faptul că cei de la Remedy Entertainment se gândesc să extindă noua lor proprietate intelectuală cu câteva titluri noi.

În primul rând, Remedy și 505 Games au căzut de acord să dezvolte împreună și să publice o variantă multiplayer, complet nouă, a cărui acțiune se petrece în același univers. Intitulat Condor în faza de dezvoltare, jocul va fi un cooperativ cu jucători împotriva mediului. Cu alte cuvinte, scopul tău și al unui număr de până la trei prieteni este să supraviețuiți într-un univers controlată de o forță supranaturală intitulată Hiss.

Condor este dezvoltat pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X/S. Cu alte cuvinte, posesorii consolelor mai vechi nu au nicio șansă să se bucure de el.

Pornind de la feedback-ul foarte pozitiv din partea jucătorilor, avem o confirmare oficială și în ceea ce privește o continuare cu buget mare a poveștii din jocul original. Aceea este însă programată în viitor și nu avem nici măcar o dată estimativă legată de o eventuală lansare. Știm doar că se va petrece la un moment dat și se anunță a fi impresionantă, deși nici primul titlu din serie nu a părut să fie cu buget mic, realizat de o mână de oameni.

”Va mai trece mult timp până când vom arăta aceste proiecte”, a explicat Mikael Kasurinen, directorul jocului Control. ”Cu toate acestea, știu că există alte experiențe Remedy din partea studioului nostru care sunt convins că o să vă placă.” Studioul lucrează la o campanie single-player pentru CrossfireX care ar trebui să ajungă pe piață înainte de finele acestui an.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: