Cine-i face concurență lui Netflix: noul serviciu de streaming disponibil și-n România

Cine-i face concurență lui Netflix: noul serviciu de streaming disponibil și-n România

Un nou serviciu de streaming îi face concurență platformei Netflix. Iată despre ce e vorba și când vei putea viziona filme și seriale pe SkyShowtime.

Companiile Comcast Corporation și ViacomCBS Inc. au anunțat că au încheiat un parteneriat pentru lansarea unui nou serviciu de tip Video On Demand, care va fi disponibil în peste 20 de țări din Europa, printre care și România, potrivit Economica.

SkyShowtime va avea filme și seriale originale realizate de NBCUniversal și întreg portofoliul de branduri Sky și ViacomCBS, inclusiv titluri semnate SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures și Peacock. Gama extrem de variată a acestui serviciu va acoperi toate genurile și categoriile de audiență, inclusiv dramă, filme pentru copii și familii, francize, premiere, programe locale, documentarii etc.

Noul serviciu SVOD va fi lansat în 2022, în funcție de aprobările locale. SkyShowtime va fi disponibil în România, Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

SkyShowtime va fi gazda a peste 10.000 ore de entertainment venite de la creatori de top din toată lumea. În fiecare lună, noua platformă de streaming va include filme în premieră și sezoane noi pentru seriale TV, precum și o librărie de titluri clasice și programe pentru copii și familii, toate la o calitate superioară a imaginii.

“Odată cu lansarea serviciului SkyShowtime, ne vom concentra content-ul global, în vederea creării unei oferte de streaming de top, într-un mod rapid și la scară largă, prin investiții strategice și inteligente în mai multe etape”, spune Raffaele Annecchino, președinte & Chief Executive Officer al ViacomCBS Networks International, citat de aceeași sursă.

Alternativa Netflix la care nu te-ai așteptat vreodată: cine își mai lansează serviciu de streaming

În cazul în care te-ai plictisit de conținutul de pe Netflix și îți doreai de mult timp o platformă online dedicată amatorilor de știri, CNN Plus s-ar putea să fie pentru tine. Se vehicula de ceva timp existența platformei, iar acum avem toate detaliile.

Unul dintre cele mai populare posturi de știri de pe mapamond va îmbrățișa cu două mâini ideea de streaming. Este vorba de CNN. Postul CNN va lansa un serviciu online intitulat CNN Plus în primul trimestru al anului viitor. Conform datelor obținute de Variety, acesta va oferi între 8 și 12 ore de conținut original în fiecare zi a săptămânii, difuzat live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: