Alternativa Netflix la care nu te-ai așteptat vreodată: cine își mai lansează serviciu de streaming

Alternativa Netflix la care nu te-ai așteptat vreodată: cine își mai lansează serviciu de streaming

În cazul în care te-ai plictisit de conținutul de pe Netflix și îți doreai de mult timp o platformă online dedicată amatorilor de știri, CNN Plus s-ar putea să fie pentru tine. Se vehicula de ceva timp existența platformei, iar acum avem toate detaliile.

Unul dintre cele mai populare posturi de știri de pe mapamond va îmbrățișa cu două mâini ideea de streaming. Este vorba de CNN. Postul CNN va lansa un serviciu online intitulat CNN Plus în primul trimestru al anului viitor. Conform datelor obținute de Variety, acesta va oferi între 8 și 12 ore de conținut original în fiecare zi a săptămânii, difuzat live.

Alternativa Netflix pentru amatorii de știri

Având în vedere modul în care a progresat conținutul de pe CNN în ultimul deceniu, este destul de clar că nu vom vorbi însă doar de știri în formatul tradițional. În schimb, va fi vorba și de documentare de top, seriale despre călătorie în fiecare colț al mapamondului, după cum ne-au obișnuit Anthony Bourdain și, mai curând, Stanley Tucci.

Pe marginea acestui subiect, președintele CNN Worldwide a oferit detalii angajaților într-o întâlnire internă, conform News.ro. Un reprezentant al rețelei a confirmat acest lucru într-un comunicat în care a caracterizat CNN Plus ca pe o entitate „ce completează platformele CNN lineară și digitală pentru a deservi superfanii CNN, dependenții de știri, dar și fanii programelor non-ficțiune de calitate”.

Până la această oră, operatorii canalului de televiziune nu au oferit foarte multe detalii despre programele pe care le vei putea vedea pe alternativa Netflix dedicată celor care vor să fie în permanență la curent. Un lucru este sigur însă, librăria de conținut video nu va fi una deloc mică. Anthony Bourdain: Parts Unknown sau Stanley Tucci: Searching for Italy reprezintă doar unul dintre exemplele pe care ar fi păcate să le ratezi.

Andrew Morse, chief digital officer al CNN Worldwide, a subliniat că aceasta va fi cea mai importantă lansare a CNN (Cable News Network) de când Ted Turner a lansat rețeaua în iunie 1980. Pentru a facilita producția de conținut de calitate, compania va angaja aproximativ 450 de persoane în următoarele 6-9 luni.

Dacă te numeri printre cei care consideră că CNN este o rețea de televiziune de dreapta, Morse a insistat asupra faptului că nu va exista o agendă politică asociată platformei de streaming. „Nu va fi ideologică. Nu suntem în zona asta. Nu suntem o rețea de opinie, suntem o rețea de știri”, a insistat șeful departamentului de conținut digital din cadrul CNN Worldwide.

Citește și: