Cele mai stupide decese din istorie

Au ajuns pe cele mai înalte culmi ale gloriei, dar au avut parte de morți ..aproape ..amuzante! Rememorăm azi sfârșitul tragic, dar stupid al unor personalități care vor fi ținute minte mai degrabă pentru felul în care au murit decât pentru felul în care și-au celebrat viața. Află astfel care sunt cele mai stupide decese din istorie.

Topul celor mai stupide decese din istorie

Unii sunt celebri în viață, iar după moarte sunt uitați. Alții ajung vedete de abia când mor tocmai grație modului stupid în care reușesc performanța asta. Mai există și rarele cazuri de personalități care nici în moarte nu pot să nu iasă în evidență. În general, moartea e inevitabilă și tristă, însă, în unele cazuri, un deces absurd îți poate descreți involuntar fruntea.

Un președinte francez, mort în timpul unei partide de amor

Fostul președinte francez, Felix Faure, a murit în 1899, în propriul birou în timp ce se afla într-o îmbrățișare romantică și fierbinte cu …amanta. Datorită faptului că era francez, omenirea i-a iertat repede infidelitatea.

Cântărețul francez Claude Francois și becul pricinos

Cântărețul francez Claude Francois, care a compus varianta originală a melodiei My Way (Comme d’habitude), a murit electrocutat în timp ce încerca să schimbe un bec în cada plină cu apă. Se pare că se pricepea mult mai bine la muzică și mult mai puțin la fizică.

Cântăreț electrocutat de propriul microfon

Leslie Harvey, chitaristul trupei Stone the Crows, a murit pe scenă în 1972, electrocutat de microfonul la care cânta. Publicului i-a trebuit o vreme să înțeleagă dacă momentul era unul real sau regizat, astfel că fiind real este considerat unul dintre cele mai stupide decese.

Tennessee Williams, răpus de un dop de sticlă

O altă moarte cel puțin bizară este a dramaturgului Tennessee Williams care, în anul 1983, a fost găsit mort în camera de hotel, dupa ce s-a înecat cu un dop de sticlă. Consumase înainte multe băuturi alcoolice. Un alt mod pervers în care alcoolul poate ucide.

S-a împușcat în direct

Poate cea mai controversată moarte este cea a prezentatoarei TV Christine Chubbuck, angajată a postului de televizune Channel 40. Aceasta a anunțat în timpul unei emisiuni că va urma o premieră absolută: a scos un revolver și s-a împuscat în cap. Imaginile au fost transmise în direct.

Jocurile online pot ucide

În 2005, Lee Seung Seop, un coreean în vârstă de 28 de ani, s-a prăbușit într-un internet cafe, după ce jucase Starcraft & World of Warcraft timp de aproximativ 50 de ore consecutiv. Cu șase săptămâni înainte de moartea sa, fusese concediat pe motiv că lipsea de la serviciu pentru a-și petrece timpul jucându-se pe computer.

Jocheul care a câștigat cursa după ce a murit

În 1923, jocheul Frank Hayes a suferit un atac de cord în timpul unei curse. Calul său, Sweet Kiss, a terminat pe primul loc, Hayes devenind astfel primul jocheu mort care a câștigat vreodată o cursă.

Alcoolul ucide pe căi misterioase

Un bărbat din Texas, SUA, nu putea să înghită alcool din cauza unor probleme medicale la gât. Nu a renunțat la alcool, ci a încercat sa îl introducă în organism prin rect, printr-o procedură similară celei prin care se face o clismă. A murit dupa ce și-a introdus în organism două sticle de alcool, de 1,5 litri.

Morți, din prea multă dragoste

Doi tineri din Carolina de Sud, soț și soție, au fost găsiți în comă, goi pe stradă. Mister mare, nu prezentau urme de violență. S-a investigat atent și le-au fost găsite hainele pe un acoperiș. Se pare că au căzut în timp ce încercau să facă dragoste.

Înecat cu 200 de salvamari de față

Un individ a murit înecat în piscină. Nimic ciudat până aici. Însă trebuie spus că e cel puțin stupid să te îneci în bazin la o petrecere la care erau prezenți în jur de 200 de salvamari. S-a întâmplat în 1985, la un party organizat de salvamarii din New Orleans , pentru a sărbători încheierea sezonului fără niciun deces.

Ucis de propria barbă

Hans Steininger a fost relativ celebru pentru că avea cea mai lungă barbă din lume: de 1,4 metri. Barba însă l-a și ucis. În anul 1967 a avut loc un puternic incediu, în timpul căruia, încercând să fuga, Steininger s-a împiedicat de propria barbă și în acest fel și-a rupt gâtul.

Blestemul cablului electric

În 1991, Yooket Paen a murit în timp ce se plimba prin ferma sa. A alunecat într-o groapă, în cădere s-a agățat de un cablu de curent și s-a electrocutat. La înmormântare, sora sa, arătând cum s-a întâmplat nefericitul eveniment, a alunecat și a atins același fir. A decedat și ea tot prin electrocutare.

Lupta inutilă cu un tren expres

Un bărbat din Illinois a pariat cu un prieten că, dintre ei doi, va sta cel mai mult întins pe șine în calea unui tren care se apropie. A câștigat, astfel că intră în topul celor mai stupide decese din istorie.

Moartea și magia nu merg mână în mână

În 1990, un magician amator a murit în timp ce încerca să facă o cascadorie numită ‘îngropat de viu’. S-a așezat într-un sicriu din sticlă, construit de el și a fost coborât într-o groapă. Aceasta a fost parțial acoperită cu pământul scos, iar echipa care îl ajuta a turnat beton pentru a umple groapa. La un moment dat, aceștia și-au dat seama că betonul a spart sicriul, iar când l-au scos, au constatat decesul barbatului.