Cele mai noi căști de la Bose sunt singurele de care o să mai ai nevoie

Cele mai noi căști de la Bose sunt singurele de care o să mai ai nevoie

Vești bune pentru pasionații de muzică. Bose anunță o nouă serie de căști.

Seria QuietComfort a fost lansată în 2017, QuietComfort 35 II, iar doi ani mai târziu a lansat și modelul premium Bose 700. Cu toate acestea, compania a susținut întotdeauna că seria QC va fi continuată. Acum, acest lucru se adeverește deoarece tocmai ce a au fost anunțate QuietComfort 45.

Bose spune că aceste căști „păstrează semnele distinctive ale predecesorului lor” când vine vorba de calitate audio, confort, fiabilitate și multe altele. În timp ce compania a adoptat un aspect actualizat pentru Bose 700, a menținut în mare măsură estetica liniei QuietComfort pentru QC45.

Au fost păstrate elementele de design care au făcut din QC35 și QC35 II „un clasic identificabil”, dar a scăpat de pliurile de pe căști și a închis unele goluri pentru a crea „tranziții line”.

https://www.notebookcheck.net/fileadmin/Notebooks/News/_nc3/50987.jpg

Specificații tehnice

Noise-cancelling-ul a fost îmbunătățit prin combinația microfoanelor interne și externe legate de un procesor digital creat special de către Bose. Compania explică faptul că această configurație poate detecta și reduce sunetul mai multor frecvențe. Astfel, lucruri precum sunetul trenului, zgomotul de fundal din birou sau cafenea vor dispărea atunci când activați modul Silențios.

QuietComfort 45 are, de asemenea, o setare Aware care oferă transparență deplină mediului dumneavoastră. Spre deosebire de alte modele Bose, din păcate, nu există mai multe trepte pentru funcția de active noise cancellation.

Aceste două setări audio sunt accesibile prin intermediul comenzilor QC45 de pe dispozitiv. Există un buton pe casca stângă, care poate dezactiva microfonul în timpul unui apel. Toate funcțiile de bază: volum, redare / pauză, asistent vocal sunt pe partea dreaptă. Toate sunt butoane fizice în loc de comenzi tactile, deci ar trebui să fie mai fiabile.

De asemenea, Bose a crescut durata de viață a bateriei. Compania spune că vă puteți aștepta la o autonomie de până la 24 de ore de ascultare fără încărcare. Mai mult, există și funcția de încărcare rapidă, care  în 15 minute încarcă bateria la un nivel care îți oferă 3 ore de ascultare neîntreruptă. Cum era de așteptat, QC45 se încarcă printr-un cablu USB-C.

Căștile vor fi disponibile în două culori: negru și gri deschis.

Lansarea este programată pentru 23 septembrie, iar prețul acestora este situat în jurul a 300 de dolari. Precomenzile încep astăzi de pe site-ul Amazon și Bose.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: