Probabil cele mai bune căști cu adevărat wireless, oficiale: cât costă Bose QuietComfort Earbuds

Probabil cele mai bune căști cu adevărat wireless, oficiale: cât costă Bose QuietComfort Earbuds

Dacă ai avut vreodată ocazia să testezi una dintre perechile de căști din seria QuietComfort de la Bose, te vei bucura să afli că aceeași tehnologie avansată de anulare a zgomotului de fond e acum mai portabilă.

Cei de la Bose au unele dintre cele mai bune și mai populare perechi de căști din lume. Dincolo de calitatea sunetului, popularitatea lor se datorează performanței ANC (Acoustic Noise Cancelling). Când vine vorba de anularea zgomotului de fond, căștile din seria QuietComfort te fac să uiți că ești în tren, în avion sau în aglomerația orașului. Acum, aceeași tehnologie a fost integrată într-o pereche de căști complet wireless.

După câteva săptămâni de speculații, Bose a lansat QuietComfort Earbuds. Noile căști costă 280 de dolari în SUA și, cel mai probabil, le vei găsi la aproximativ 250 de euro în Europa.

bose_quietcomfort_earbuds_159980Deși nu am avut ocazia să le ascult, fiind utilizator de căști QuietComfort de mai bine de 6 ani, sunt convins că ar trebui să ofere o experiență audio memorabilă. Pentru a facilita izolarea de mediul exterior, căștile vine la pachet cu un sistem unic de prindere în interiorul urechii, disponibil în mai multe dimensiuni.

La fel ca Bose Headphones 700, experiența oferită de QuietComfort Earbuds este personalizabilă prin intermediul aplicației de mobil Bose Music. De acolo, poți ajusta nivelul de anulare a zgomotului de fond sau poți modifica parametrii audio printr-un egalizator.

Deși calitatea audio este subiectivă, iar prețul noilor căști complet wireless nu este deloc mic, cei de la Bose sunt încrezători că oferă cea mai impresionantă experiență de audiție, într-o pachet atât de mic și portabil. Noile căști includ suport pentru Bluetooth 5.1 și codecul AAC.

Interacțiunea cu căștile se realizează exclusiv prin atingeri, gesturile fiind probabil identice cu cele pe care le găsești în seria 700. Sunt certificate IPX4 pentru rezistență la apă și transpirație. Promit o autonomie de 6 ore, cu alte 12 ore în carcasă, pentru un total de 18 ore departe de priză. Este important de reținut că oferă 2 ore de audiție după 15 minute de încărcare, iar carcasa în care le păstrezi se încarcă wireless prin Qi. Pot fi cumpărate în culorile alb și negru.

Dacă nu te interesează partea de anulare a zgomotului de fond, tot acum au fost anunțate noile Sport Earbuds, aproape identice din prisma designului, dar cu 5 ore, în loc de șase, pe partea de autonomie. Acestea din urmă sunt disponibile și pe albastru, nu doar alb sau negru.

Citește și: