Bose a reinventat cele mai bune căști din lume: de ce sunt speciale

Bose a reinventat cele mai bune căști din lume: de ce sunt speciale

Bose face o treabă foarte bună în domeniul soluțiilor audio de câteva deceni, iar în ultima perioadă, a dominat piața căștilor cu anulare a zgomotului de fond prin intermediul seriei Quiet Comfort 35 sau QC35.

În ultimii 4-5 ani, dacă îți doreai o pereche de căști de top cu anulare a zgomotului de fond, o autonomie generoasă și o experiență audio spectaculoasă, aveai două variante. Puteai opta pentru Bose QC35 sau Sony MDR-1000XM3. Din păcate pentru Bose, în timp ce americani au lansat un upgrade minor la QC35 prin seria Quiet Comfort 35 II cu suport pentru Siri și Alexa, căștile japonezilor le-au ieșit în față în unele clasamente.

Pentru a remedia situația și a reveni pe prima poziție a podiumului, Bose tocmai a anunțat Bose Noise Cancelling Headphones 700. Acesta este noul vârf de gamă al producătorului american, iar ca lucrurile să fie clare, perechea de căști va ajunge în magazine cu 400 de dolari, cu aproximativ 50 de dolari mai mult decât Quiet Comfort 35 II, care vor rămâne de asemenea în magazine.

Pe lângă upgrade-ul semnificativ de design comparativ cu bătrânele căști QC35, noile Bose 700 vin la pachet cu o serie de inovații tehnologice. Pentru prima oară, designul inspirat din căștile de elicopter de acum 30 de ani a fost șters cu buretele în favoarea unor curbe discrete și un aspect general mai fascinant prin simplitate.

Noile Bose Noise Cancelling Headphones 700, la fel ca Sony MDR-1000XM3, incorporează suport pentru interacțiunea prin gesturi, pe ambele căști. Prin swipe-uri și double tapuri ajustezi volumul, schimbi piesa sau o pui pe pauză. Conform celor de la Bose, există îmbunătățiri și pe partea de anulare a zgomotului de fond comparativ cu QC 35 II. În plus, poți dezactiva rapid ANC-ul dacă vrei să auzi pentru câteva momente ce îți spune un interlocutor.

Bose 700 are patru microfoane, pentru a izola mai bine vocea ta de interferențe în timpul conversațiilor telefonice. Un buton pe una din căști te ajută să accesezi rapid Google Assistant și Alexa. Cea mai interesantă și futuristă funcție din noile căști este intitulată Bose AR. Prin intermediul unor senzori de mișcare, căștile îți urmăresc locația cu precizie și îți oferă informații legate de mediul înconjurător în timp ce te deplasezi. Bose 700 ar trebui să ajungă în toate reprezentanțele companiei în următoarele săptămâni.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: