Cel mai spectaculos și futurist telefon din 2021 nu vine de la Samsung, Apple sau Huawei

Cel mai spectaculos și futurist telefon din 2021 nu vine de la Samsung, Apple sau Huawei

În cazul în care mai aveai vreun dubiu legat de smartphone-uri absolut impresionante care ies din China, este suficient să ai în vedere specificațiile și abilitățile tehnice din spatele iminentului gadget pentru gaming Nubia Red Magic 6.

Încă de la finele anului trecut, au început să circule pe internet detalii hardware aferente viitorului Nubia Red Magic 6, multe dintre ele sub formă de teasere oficiale. Acum, avem în sfârșit o dată de lansare pentru gadgetul futurist, dar și mai multe detalii legate de motivele pentru care va fi atât de special.

Nubia Red Magic 6 se va lansa pe 4 martie 2021, în aceeași zi în care Realme va aduce în fața publicului larg propriul smartphone de gaming, GT 5G. Anunțul legat de Nubia a fost făcut de vicepreședintele companiei, Mr Ni Fei, pe pagina personală de Weibo, Twitter-ul chinezesc. Oficialul a profitat de ocazie pentru a menționat că terminalul va include și patru tehnologii superlative. Cu alte cuvinte, va fi cel mai bun telefon din lume la patru lucruri. Lista s-ar putea să includă încărcarea foarte rapidă, timpul de răspuns foarte scăzut al ecranului, un sistem de răcire foarte performant și un ecran de tip HRR.

Nubia Red Magic 6 va fi disponibil în cel puțin două variante, una standard care se va încărca la 66W și o a doua intitulată Pro care se va încărca cu 120W. Acumulatorul din spate va fi de 4500 mAh. Trecând peste faptul că laptopul tău de gaming s-ar putea să fie limitat la 90W, în practică, acei 120W se reflectă într-un timp de încărcare de doar 5 minute pentru a-ți duce smartphone-ul de la 0 la 50%.

Merită avut în vedere și faptul că unele dintre cele mai populare telefoane de pe piață, iPhone 12 Pro și Galaxy S21 se încarcă la o viteză de maxim 15W. Nubia va veni cu încărcătorul în pachet, spre deosebire de creațiile de top de la Apple sau Samsung.

Având în vedere că mai sunt mai puțin de două săptămâni până la lansarea efectivă, vom mai vedea probabil mai multe date tehnice online despre cel mai bun telefon de gaming din 2021.

Citește și: