Telefonul minune cu două ecrane, disponibil global: cât costă Nubia Z20 în Europa

Telefonul minune cu două ecrane, disponibil global: cât costă Nubia Z20 în Europa

Lansat în urmă cu câteva luni, Nubia Z20 a fost disponibil doar în China pentru o perioadă de timp. Acum, îl poți cumpăra și în Europa, iar prețul este departe de a fi exagerat.

Unul dintre cele mai interesante smartphone-uri din ultima perioadă este Nubia Z20. Terminalul futurist cu două ecrane, pe ambele părți ale dispozitivului, a fost dezvăluit în luna august a acestui an, în China. Ca multe alte gadgeturi atrăgătoare care sunt anunțate în acea parte a globului pământesc, nu te-ai fi așteptat să-l poți cumpăra pe canale oficiale în Europa. Se pare însă că cei de la ZTE ne-au pregătit o surpriză.

Nubia Z20 este disponibil pentru achiziție în mod oficial în Europa, America de Nord și alte teritorii din Asia, pe lângă China. Smartphone-ul are o configurație de top, dar prețul nu se compară cu cel practicat de Apple sau Samsung pe acest segment de piață. Magia aparatului constă într-un al doilea ecran de 5,1 inci pe partea din spate a dispozitivului. Partea din față este dominată de un panou AMOLED de 6,42 inci curbat pe laterale, cu o ramă inexistentă.

Partea de procesare a întregii ecuații constă într-un Snapdragon 855+ de la Qualcomm, cel mai sprinten SoC de pe piață. Acumulatorul este de 4000mAh, iar partea de captură este asigurată de trei camere principale.

Avantajul major derivat din implementarea unui al doilea ecran constă în faptul că pe partea din față nu mai ai nevoie de nicio crestătură sau mecanism periscopic pentru o cameră frontală. În cazul Nubia Z20, îți faci selfie-uri cu camerele de pe spate, iar zona de preview constă în cel de-al doilea ecran. Apropo de camere, ai un de 48 de megapixeli cu F/1.7 și stabilizare optică de imagine, o cameră de 8MP cu F/2.4 și zoon optic 3x, plus o cameră de 16 megapixeli cu obiectiv ultra lat. Sistemul de operare preinstalat este Android Pie mascat de Nubia UI 7, iar încărcarea rapidă se efectuează la 27W prin USB PD 2.0.

Prețul de achiziție pentru această jucărie de top este 549 de euro în Europa în versiunea cu 8GB RAM și o memorie internă de 128GB. Finisajele pentru care poți opta sunt Twilight Blue și Diamond Black.

Citește și: