23 aug. 2021 | 15:35

Cel mai faimos joc al anilor 80 se transformă în reality show: când apare și pe ce platformă

ACTUALITATE
Cel mai faimos joc al anilor 80 se transformă în reality show: când apare și pe ce platformă

NBC a distribuit primul trailer pentru show-ul inspirat din jocul „Frogger”. Așa cum era de așteptat, reality show-ul este o combinație între “Takeshi’s Castle” și „Wipeout”.

Trailerul show-ului oferă o perspectivă interesantă asupra unora dintre obstacolele dificile pe care trebuie să le parcurgă concurenții, pentru a ajunge la un mare premiu de 100.000 de dolari. Gazda show-ului va fi actorul american Damon Wayans Jr.

Frogger se transformă în reality show

Când NBC a anunțat că va adapta jocul video din 1981 al lui Konami într-un show pe Peacock, a spus că sezonul inițial va surprinde toți fanii celebrului joc video.

Show-ul Frogger va debuta pe 9 septembrie, urmând să apară noi episoade în fiecare joi. În timp ce așteptăm, poți juca „Frogger în Toy Town”, cel mai recent joc din serie, pe Apple Arcade.

Aceasta nu este prima dată când „Frogger” își face apariția la televizor. Să ne amintim de această scenă amuzantă din celebrul serial „Seinfeld”.

Netflix intră în industria jocurilor video. Ce vom putea vedea pe platforma de streaming în curând

Netflix este, mai nou, interesat de industria jocurilor video. Compania de streaming din Los Gatos urmărește să-și extindă serviciile, cu o sursă suplimentară de divertisment pentru un alt tip de public.

Ted Sarandos, directorul de conținut al Netflix, a declarat că compania își va reconsidera „întreaga investiție” în Georgia, dacă o nouă lege strictă privind avortul nu va fi anulată în stat.

Conform datelor statului, industria cinematografică din Georgia a contribuit cu 2,7 miliarde de dolari în cheltuieli directe, sprijinind, în același timp, 92.000 de locuri de muncă locale.

Potrivit unui raport al The Information, platforma de streaming va începe să intre în industria jocurilor video printr-un serviciu inspirat de Apple. Mai mult, raportul spune că compania va cauta pe cineva care să fie responsabil cu supravegherea lucrurilor care implică extinderea.

O persoană anonimă care cunoaște situația mai bine a spus, de asemenea, că firma californiană este într-adevăr perseverentă pentru a-și îndeplini planurile, care vor aduce beneficii nu doar celor care urmăresc de obicei Netflix, ci și celor care sunt pasionați de jocuri.