Cel mai bogat om din lume vrea să trăiască pentru totdeauna: investiția lui Jeff Bezos care ridică întrebări

Cel mai bogat om din lume vrea să trăiască pentru totdeauna: investiția lui Jeff Bezos care ridică întrebări

În timp ce o mare parte din planetă se confruntă cu efectele pandemiei, iar cealaltă încearcă să încetinească încălzirea globală, cel mai bogat om din lume speră să rezolve problema îmbătrânirii. Jeff Bezos nu are aceleași probleme ca noi.

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte s-ar putea să nu mai fie doar o referință dintr-o poveste, dacă start-up-ul în care Jeff Bezos a făcut o investiție fabuloasă chiar se reflectă într-o serie de soluții deștepte menite să contracareze efectele îmbătrânirii.

Ce face Alto Labs, subiectul unei investiții fabuloase din partea lui Jeff Bezos

În ultimele zile, mai multe publicații au confirmat o investiție semnificativă din partea fondatorului Amazon în Altos Labs, o companie de cercetare anti-aging (împotriva îmbătrânirii). Momentan, nu există o confirmare oficială pe marginea subiectului, dar MIT Technology Review citează surse apropiate de subiect.

În ceea ce privește activitatea companiei respective, pe lângă faptul că este cunoscută pentru salarii anuale de un milion de dolari dedicate angajaților, profilul ei ridică multe semne de întrebare. Nici măcar nu are o vechime semnificativă pe piață, doar foarte mulți bani în spate.

Startup-ul a fost înființat la începutul anului 2021, cu sedii în SUA și în Marea Britanie, în urma unei conferințe ținută la conacul investitorului rus Yuri Milner despre biotehnologia anti-îmbătrânire și urmează să își extindă institutele în California, Marea Britanie și Japonia.

Dacă se dovedește a fi adevărată, această investiție din partea lui Jeff Bezos este departe de a fi prima într-o companie menită să-l țină veșnic tânăr. Cel mai bogat om din lume a mai băgat bani în 2018 în Unity Technologies, o companie de biotehnologie care face terapii anti-îmbătrânire.

Dacă numele lui Bezos îți este străin, pe lângă faptul că este unul din doi miliardari care au zburat în spațiu în ultimul an, el deține aproximativ 12% din acțiunile Amazon. Acestea reprezintă cea mai mare parte a averii sale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: