Acum ai și tu șansa să fii ca Jeff Bezos. Trebuie să vezi acest anunț, care îți poate schimba viața

Acum ai și tu șansa să fii ca Jeff Bezos. Trebuie să vezi acest anunț, care îți poate schimba viața

Jeff Bezos, miliardarul care a pus bazele Amazon, a intrat în istorie pentru călătoria recentă pe care a făcut-o în spațiu, la bordul vehiculului spațial New Shepard. Acum, ai și tu șansa să faci acest lucru.

Acum ai ocazia să achiziționezi un loc la bordul unuia dintre tururile spațiale ale Virgin Galactic – cu condiția să vă permiteți să plătiți 450.000 de dolari pentru asta.

Compania a redeschis vânzările de bilete la mai puțin de o lună după ce Richard Branson , fondatorul său, a zburat cu alți „specialiști în misiune” pentru primul zbor spațial complet echipat de Virgin Galactic.

Reprezentanții companiei au anunțat și rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al anului. De asemenea, corporația spațială privată „a făcut progrese semnificative către începerea serviciului comercial în 2022”.

Ai trei opțiuni din care poți alege

Virgin Galactic îți oferă trei opțiuni din care poți alege. Poți alege să cumperi un sigur loc, la suma de aproximativ jumătate de milion de dolari. De asemenea, poți opta pentru un pachet cu mai multe locuri, sau chiar pentru închirierea unui zbor complet.

Desigur, fiecare opțiune vine la costuri din ce în ce mai mari. Dar se pare că experiența merită toți banii. Până la urmă, nu ai ocazia zilnic să ajungi în spațiu, nu?

Actuala versiune a navei spațiale VSS Unity a companiei poate adăuga patru pasageri în plus față de doi piloți, astfel încât vânzarea zborurilor complete nu este în afara posibilității.

Conform presei internaționale, următorul zbor programat va avea la bord membrii Forțelor Aeriene Italiene.

După aceea, compania va lua o pauză până la mijlocul anului 2022 pentru a recondiționa VMS Eve, avionul său de transport.

La începutul acestui an, compania spera să lanseze primul său zbor comercial la începutul anului 2022, dar acum a declarat pentru CNBC că noul său obiectiv se află la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al anului 2022.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: